Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Arzator PRO=FIRE cu prindere US 1” + 2 Butelii Mapp Super-Ego , cod 1500002772

COD CATALOG: 1500002772/Super-Ego
Arzator PRO=FIRE cu prindere US 1” + 2 Butelii Mapp Super-Ego , cod 1500002772
LIVRARE IN 24/72 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Arzator PRO=FIRE cu prindere US 1” + 2 Butelii Mapp Super-Ego , cod 1500002772 Pentru brazare. Buton cu aprindere prin piezo. Oferă o aprindere sigură. Duză din oțel inoxidabil -10 mm. Extinde durata de viață utilă a tortei și permite focalizarea focului in locul dorit. Buton blocare flacără. Permite funcționarea continuă. El generează o flacără foarte concentrată. • Incorporează regulatorul de flacără. Permite adaptarea flacării in orice moment la nevoile utilizatorului. Maner ergonomic. Oferă o manevrare foarte confortabilă. Funcționează intr-o poziție inversă. Rezolvați in tot felul de locuri și poziții.In mod special adecvat pentru utilizarea cu gaz de cartografiere SUPER-EGO. 2 flacoane ROGASMAPP .Cu supapă de siguranță. Poate fi conectat și deconectat cu ușurință.Amestec stabilizat al gazului de metil acetilenă cu propadienă. Cu 35% mai rapid propanul.Conexiune US 1.Temperatură: 2600C. GRATUIT LED-ul frontal. Ușor de reglat și ajustabil la 90 de grade. Cu 5 moduri de iluminare: - Lumină concentrată intensă. - Lumină normală concentrată. - Lumină intermitentă. - Lumină ambientală. - Senzor pentru lucrul cu maini libere.Funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse).

PRODUCATOR: SUPER EGO
743,75 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
IN STOC FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0724.055.680office@tehnocenter.ro
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

TipArzator

DESCRIERE

Arzator PRO=FIRE cu prindere US 1” + 2 Butelii Mapp Super-Ego , cod 1500002772 Pentru brazare. Buton cu aprindere prin piezo. Oferă o aprindere sigură. Duză din oțel inoxidabil -10 mm. Extinde durata de viață utilă a tortei și permite focalizarea focului in locul dorit. Buton blocare flacără. Permite funcționarea continuă. El generează o flacără foarte concentrată. • Incorporează regulatorul de flacără. Permite adaptarea flacării in orice moment la nevoile utilizatorului. Maner ergonomic. Oferă o manevrare foarte confortabilă. Funcționează intr-o poziție inversă. Rezolvați in tot felul de locuri și poziții.In mod special adecvat pentru utilizarea cu gaz de cartografiere SUPER-EGO. 2 flacoane ROGASMAPP .Cu supapă de siguranță. Poate fi conectat și deconectat cu ușurință.Amestec stabilizat al gazului de metil acetilenă cu propadienă. Cu 35% mai rapid propanul.Conexiune US 1.Temperatură: 2600C. GRATUIT LED-ul frontal. Ușor de reglat și ajustabil la 90 de grade. Cu 5 moduri de iluminare: - Lumină concentrată intensă. - Lumină normală concentrată. - Lumină intermitentă. - Lumină ambientală. - Senzor pentru lucrul cu maini libere.Funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse)

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

Arzator PRO=FIRE cu prindere US 1” + 2 Butelii Mapp Super-Ego , cod 1500002772

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: