Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Aeroterma Industriala electrica Calore BRC 15 , debit aer 1.320 mc/h,putere calorica 8.600 / 12.900 ( kcal/h)

COD CATALOG: BRC15/calore
C 15 Calore aeroterma caldura
LIVRARE IN 24/48 ORE
24 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare Aeroterma Industriala electrica Calore BRC 15 Generatorul de aer cald C 15 Calore se va utiliza ca şi sistem de încălzire pentru aplicaţii mici/medii, comerciale şi rezidenţiale. Deoarece nu produce flăcări deschise sau emisii, unitatea tunului de caldura C 15 Calore poate fi utilizată chiar şi în aplicaţii speciale care nu permit utilizarea combustibililor tradiţionali precum gazul şi motorina. Generatorul de aer cald C 15 Calore poate fi utilizat în medii închise.

PRODUCATOR: CALORE
1.899,24 LEI
-6%
1.779,24 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Put. cal.( kcal/h)8.600 / 12.900
Consum de curent ( A )21.6
Tensiune de alimentare ( V )400
Pozitionarepe podea
Put. calorica( kW)5-10-15
Debit de aer ( m3/h)1.320
Putere absorbita ( kW)15
Nivel de zgomot ( db A )55
Temp. Aerului la iesire ( grd )55
Greutate ( Kg )20
Put. maxima( kW)15
FormaTun Caldura

DESCRIERE

Aeroterma Industriala electrica Calore BRC 15

Tun de caldura electric usor de manevrat Functionare usoara si silentioasa Usor de ridicat, transportat si redirectionat Selector de putere pentru functionarea in 3 trepte 5-10-15kW Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare Functionare fara zgomot, fara miros Adecvat pentru utilizare la interior Tunurile de caldura Seria C sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică 400V. Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Practice Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de caldura Seria C sunt simplu de deplasat şi de transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric 400V. Utilizarea acestora nu presupune nicio supraveghere, termostatul de ambianta integrat gestionează în mod automat funcţionarea aparatului, în funcţie de nevoi. Robuste Dotate cu şasiu din oţel 15/10, tunurile electrice de caldura din Seria C beneficiază de o robusteţe sporită care le conferă o durată de viaţă îndelungată chiar şi în condiţii de utilizare dintre cele mai dificile. Motorul este integral integrat cu scopul de a evita deteriorarea ventilatorului în caz de cădere sau şoc accidental. Performante Pentru o eficienţă maximă, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistenţe spiralate blindate care, prin forma robusta, optimizează schimbul de căldură şi permit obţinerea unor temperaturi foarte ridicate (peste 65°C salt termic). Selectorul de funcţii permite utilizarea în mod de ventilare exclusivă şi reglarea puterii calorice a tunului electric de aer cald in functie de nevoi. Sigure Tunurile electrice de aer cald din Seria C sunt echipate cu dispozitive de siguranţă conforme cu standardele europene: termostat de supraîncălzire, functie post-ventilatie care garantează răcirea aparatului la oprire, componente electrice şi cablaje inaccesibile fără demontare, grilaje de aspirare şi dispersie a caldurii robuste. Conform normelor CE privind aparatele de uz industrial, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu termostat în caz de supraîncălzire, cu repornire manuală.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

C 15 Calore aeroterma caldura

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2019. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: