Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123

COD CATALOG: CO-37123
Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123
LIVRARE IN 14-20 ZILE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Este un amestecator puternic dotat cu un motor de 1000W si care dezvolta turatii in sarcina de pana la 750 rpm. Este prevazut cu vas de amestecare de 65 l, actionat de un motor de 550W ce executa o miscare de contrarotatie cu o turatie de 18 rpm. Amestecatorul este prevazut cu 2 tipuri de palete de amestecare interschimbabile si dispune de o racleta destinata curatarii permanent a materialului de pe peretele si fundul vasului, asigurand simultan amestecarea omogena a unui volum de pana la 40 l de materiale cu vascozitati diferite. Amestecatorul este prevazut cu un capac de siguranta, dispozitiv de securitate "cut-out" ce opreste functionarea atunci cand se deschide capacul. Design-ul compact si a greutatea redusa (51 kg) permit o buna mobilitate pe santier. Cu paleta model KR poate amesteca materiale viscoare (mortar, sape, adeziv, masa de spaclu, chit pentru rosturi, beton uscat, beton umed cu granulatie de pana la 8mm) Cu paleta model DLX poate fi folosit pentru materiale cu viscozitate scazuta; sape autovivelante, tencuiala stucco, glet de ciment, glet de ghips.

PRODUCATOR: COLLOMIX
13.074,95 LEI
Pretul contine TVA 19%
LA COMANDA
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0724.055.6800720.006.826
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Cod:CO-37123
Tip:Stationar
Putere ( W )1000
Putere motor antrenare vas amestecare(W):550
Turatie vas amestecare(rpm):18
Tensiune alimentare(V):220
Frecventa(Hz):50
Sistem de prindere:-
Cantitate maximă de mixare(L):65
Diametru maxim paleta ( mm )-
Greutate ( Kg )51

DESCRIERE

  • Este un amestecator puternic dotat cu un motor de 1000W si care dezvolta turatii in sarcina de pana la 750 rpm.
  • Este prevazut cu vas de amestecare de 65 l, actionat de un motor de 550W ce executa o miscare de contrarotatie cu o turatie de 18 rpm.
  • Amestecatorul este prevazut cu 2 tipuri de palete de amestecare interschimbabile si dispune de o racleta destinata curatarii permanent a materialului de pe peretele si fundul vasului, asigurand simultan amestecarea omogena a unui volum de pana la 40 l de materiale cu vascozitati diferite.
  • Amestecatorul este prevazut cu un capac de siguranta, dispozitiv de securitate "cut-out" ce opreste functionarea atunci cand se deschide capacul.
  • Design-ul compact si a greutatea redusa (51 kg) permit o buna mobilitate pe santier.
  • Cu paleta model KR poate amesteca materiale viscoare (mortar, sape, adeziv, masa de spaclu, chit pentru rosturi, beton uscat, beton umed cu granulatie de pana la 8mm)
  • Cu paleta model DLX poate fi folosit pentru materiale cu viscozitate scazuta; sape autovivelante, tencuiala stucco, glet de ciment, glet de ghips.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

2 palete de amestecare cu prindere M14: -tip KR, potrivit pentru consistenta material de la vascos la maleabil (mortare, sape, tencuieli, adezivi placi, etc) -tip DLX, potrivit pentru consistenta material de la cremos pana la autonivelant (sape lichide, mortare subtiri, compusi nivelare, etc) Roti de transport Vas de amestecare de 65 l

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

Amestecator automat cu dubla rotatie AOX-S , COLLOMIX , cod CO-37123

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: