Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

ASR 50 L SC Metabo Aspirator universal profesional , putere 1400 W , functie de autocuratare ,602034000

COD CATALOG: 602034000
ASR 50 L SC Metabo AspiratorASR 50 L SC Metabo AspiratorASR 50 L SC Metabo AspiratorASR 50 L SC Metabo Aspirator
LIVRARE IN 2-5 ZILE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare scurta aspirator metabo asr 50 l sc Aspirator Metabo ASR 2050 ideal pentru utilizare mobila. Silentios. Filtru plisat robust, lavabil, cu suprafata mare de filtrare. Filtru de hartie (accesoriu) asigura aspirarea usoara a prafului. Motor puternic cu circuit separat de racire pentru folosinta indelungata in regim sever. Plutitor ce intrerupe aspiratia cand se umple rezervorul colector. Rezervor din plastic rezistent la socuri. Cu locas pentru infasurarea cablului si locasuri pentru depozitarea accesoriilor.

PRODUCATOR: METABO
2.778,65 LEI
-12%
2.445,21 LEI
Pretul contine TVA 19%
COST LIVRARE: 29 LEI*
IN STOC FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0724.055.6800720.006.826
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Putere nominala ( W )1400
Volum rezervor ( l )50
Depresiune ( mbar)248
Suprafata de filtrare ( cm² )8600
Curent aer maxim aspirat ( l/s )61
Greutate ( Kg )16
ClasaProfesionala

DESCRIERE

Aspirator Metabo ASR 2050 ideal pentru utilizare mobila. Silentios. Filtru plisat robust, lavabil, cu suprafata mare de filtrare. Filtru de hartie (accesoriu) asigura aspirarea usoara a prafului. Motor puternic cu circuit separat de racire pentru folosinta indelungata in regim sever. Plutitor ce intrerupe aspiratia cand se umple rezervorul colector. Rezervor din plastic rezistent la socuri. Cu locas pentru infasurarea cablului si locasuri pentru depozitarea accesoriilor. Pentru aspirarea prafului si a particulelor solide (aschii, span, rumegus, nisip, cioburi de sticla, cenusa rece, cuie, frunze, etc.). Aspira si lichide, cu exceptia celor inflamabile sau expolzive (ulei, benzina, diluanti, alcool). Transportabil pe roti. Stabil. Putere nominala ( W ): 1.200 Volum rezervor ( l ): 50 Depresiune ( mbar): 248 Suprafata de filtrare ( cm² ): 8.600 Curent aer maxim aspirat ( l/s ): 61 Greutate ( Kg ): 16 Clasa: Profesionala.

Aspirator compact pentru lichide și solide uscate, cu înregistrare comercială Pentru extragerea din scule electrice și pentru a curăța șantierele de construcții, workshop-uri etc. SelfClean: curățarea semi-automată a filtrului în timpul pauzelor pentru utilizare viitoare protecție utilizator: certificat în conformitate cu standardul UE pentru praf clasa L Oprire automata atunci când aspirării lichidelor odată ce este atins nivelul maxim de umplere Mecanismul automat Trailing pentru golirea furtunului de aspirație Echipament de bază antistatic previne încărcare statică atunci când se utilizează accesorii adecvate Mecanismul de lichidare prin cablu caz accesoriu practic și o zonă de depozitare De depozitare și transport sistem: de cuplare MetaLoc și aspirator cu Metadepot (accesoriu).

 

Aspirator mobil, compact pentru lichide si particule solide uscate. Utilizat ca aspirator de rumegus pentru utilaje, pentru santierele de constructii, ateliere, vehicule, etc. Certificat pentru aspirarea particulelor de praf clasa L. Oprire automata atunci cand containerul este plin. Filtru cu curatare semiautomata in timpul pauzelor pentru urmatoarea utilizare. Echipament de baza antistatic pentru a preveni incarcarea statica. Priza integrata pentru conectarea diferitelor dispozitive.

SET LIVRARE

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

ASR 50 L SC Metabo Aspirator

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: