Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Clesti instalatii

TeHnoCenter.ro – Magazin specializat in clesti instalatii pentru o „trusa” completa de servicii profesionale .

Clestii utilizati de numerosi instalatori sunt niste instrumente foarte des folosite in cadrul activitatilor de reparatie conducte de apa sau gaz, si nu numai. Acesti clesti instalatii sunt disponibili intr-o gama foarte variata de modele si functioneaza in pereche pentru a fixa diferite tipuri de tevi si conducte.

Defectiuni remediate cu clesti instalatii de la TeHnoCenter – Solutii profesionale .

Nu trebuie sa fim specialisti in instalatii pentru a detine cateva ustensile de baza in ceea ce priveste remedierea unor situatii urgente, iar clestii fac parte din trusa oricarui amator. Compania TeHnoCenter comercializeaza o gama diversificata de clesti instalatii utili atat pentru defectiunile ce pot sa apara in propria gospodarie, cat si pentru instalatorii profesionisti. Acest instrument este prevazut cu niste dinti speciali care ii confera putere si ajuta la o fixare precisa. Sunt foarte usor de manevrat, insa necesita forta pentru a putea insuruba, desuruba sau desface anumite montaje intepenite .

Tipuri de clesti instalatii – Alege dintr-o gama completa instrumentarul care ti se potriveste.

Din aceasta categorie puteti opta atat pentru chei, cat si pentru clesti instalatii, care se impart in mai multe subcategorii:

* Chei rapide si chei reglabile;

* Cleste armaturi; Cleste Mops;

* Cleste Suedez; Cleste Aludur;

* Cleste Stillson;

* Cleste cu banda sau cu lant;

* Cleste pentru chiuveta;

* Cleste de tip „papagal”.

Pe langa aceste produse, exista si seturi de chei combinate sau clesti combinati, o alternativa excelenta pentru cei care au nevoie de instrumente profesionale si solutii cat mai complete. Toti acesti clesti sunt realizati din materiale precum otel forjat si au o forma care sa faciliteze lucrul si sa sporeasca confortul utilizatorului.

Clesti instalatii Rothenberger, Ridgid sau Virax

Exista o multime de producatori de ustensile si echipamente destinate instalatiilor, printre care si colaboratorii TeHnoCenter. Puteti achizitiona clesti instalatii de la producatori cu traditie, asa cum sunt cei de la Rothenberger, Ridgid sau Virax. Experienta indelungata si pasiunea pentru inovatie contribuie la imbunatatirea produselor oferite de aceste marci recunoscute international. Investitia in acest tip de produse consta in cea mai buna alegere pe care o poate face un profesionist, rezultatele fiind garantate.

Chei sau clesti instalatii? - TeHnoCenter.ro asigura solutii potrivite pentru orice tip de lucrare .

Desi par asemanatoare, cheia si clestele sunt doua instrumente cu utilizari diferite, pe care trebuie sa le cunoasteti bine inainte de a le cumpara si utiliza. Compania TeHnoCenter va ofera diverse modele din ambele categorii de ustensile, dar si informatii tehnice despre fiecare dintre acestea, pentru a face alegerea corecta. Clestii functioneaza in pereche, in timp ce cheia este alcatuita dintr-un singur brat, ce poate fi reglat in functie de necesitati. Asadar, este bine sa avet si un set de chei calitative in trusa dvs. pentru situatii neprevazute. Acestea va scapa de pagube importante in cazul unor defectiuni grave, mai ales cand instalatorul nu poate ajunge la timp pentru a interveni.

TeHnoCenter.ro - Prietenul instalatorilor si profesionistilor - Clesti instalatii , chei si alte accesorii de calitate.

Pentru a beneficia de calitate si scule rezistente, TeHnoCenter.ro va pune la dispozitie o gama larga de clesti instalatii, realizati de catre cei mai buni producatori din acest domeniu, la preturi foarte bune.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
58 LEI
2273 LEI
Tip
Capacitate teava ( '' )
Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: