Dezumidificator profesional DH 721
- Dezumidificatoarele profesionale previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor.
- Reduc timpul de eliminare a umezelii.
- Regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri.
- Reduc cheltuielile de intretinere si depozitare.
- Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire.
- Micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate.
- Compresor rotativ.
- Higrostat pentru functionare automata.
- Rezervor standard
- Consum electric redus
- Randament mare
- Design ergonomic pentru manevrare si transport
- Carcasa metalica.
- Constructie robusta si fiabila
- Cu panou de comanda si control
- Oprire automata la umplerea rezervorului de apa
- Se poate lega direct la canalizare, pentru o functionare continua.
Specificatii :
- Capacitate dezumidificare (30⁰C/80%RH): 21 l/24h
- Capacitate dezumidificare (20⁰C/60%RH): 7 l/24h
- Volum aer circulat: 240 m³/h
- Pentru spatii de aprox.: 390 m³
- Pentru renovare dupa inundatii: 156 m³
- Putere: 490 W
- Alimentare: 220V
- Agent de racire: R290
- Interval functionare - umiditate: 35 - 90 %RH
- Interval functionare - temperatura: 5° - 35° C
- Tip compresor: piston
- Capacitate rezervor apa: 4.7 l
- Putere sonora LwA: 42 dB
- Dimensiuni (L x l x H): 335 x 305 x 580 mm
- Greutate: 19 kg
Utilizari:
- CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.
- CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.
- MAGAZINE: florarii, coafor, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.
- ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.
- ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie, etc.
- Datorita culorii albe se preteaza in mod deosebit pentru utilizari in sectorul de alimentatie pulbica (cantine, restaurante, magazine alimentare etc.) precum si in cel de sanatate (spitale, clinici, etc.)
Observatii:
- Pentru a asigura un randament optim, dezumidificatorul trebuie sa recircule aerul din spatiul in care este amplasat de trei ori intr-o ora (volumul de aer circulat de catre dezumidificator trebuie sa fie de 3 ori volumul incaperii).