Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

GE 21 Generator de aer cald Calore cu ardere directa 21 kW , debit aer 420 mc/h

COD CATALOG: GE21/Calore
GE 21 Generator de aer cald  Calore cu ardere directa 21 kW , debit aer 420 mc/h
LIVRARE IN 24/48 ORE
24 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare GE 21 Generator de aer cald Calore cu ardere directa 21 kW , debit aer 420 mc/h Arzator automat pe motorina (Pompa motorina cu angrenaje DANFOSS); Control electronic flacara; Termostat de protectie pentru a evita supraincalzirea; Tablou electric de comanda; Cablu alimentare cu stecher (2m); Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430; Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere; Furtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil; Buson inchidere rezervor; Buson golire combustibil din rezervor.

PRODUCATOR: CALORE
3.032,12 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Putere calorica ( kW )21.4
Put. calorica ( kcal/h )18.400
Consum carburant ( l/h )1.69
Debit de aer ( m3/h )420
Capacitate rezervor ( l )17
Putere motor electric ( W )200
Tensiune de alimentare ( V )230
Frecventa ( Hz )50
CombustibilMotorina
Dimensiuni ( mm )720x300x450
Greutate ( Kg )20

DESCRIERE

Arzator automat pe motorina (Pompa motorina cu angrenaje DANFOSS); Control electronic flacara; Termostat de protectie pentru a evita supraincalzirea; Tablou electric de comanda; Cablu alimentare cu stecher (2m); Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430; Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere; Furtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil; Buson inchidere rezervor; Buson golire combustibil din rezervor. Contând pe o eficienţă termică excepţională de 100%, generatoarele de aer cald CALORE din seria GE se caracterizează prin temperatura ridicată a debitului de aer cald emis şi pe mobilitatea care nu presupune nicio racordare la o conductă de evacuare.   Acestea sunt aparate portabile prin excelenţă. Se folosesc pentru încălzire, uscare sau protejare contra îngheţului la exterior, dar şi în spaţii deschise sau bine ventilate (spaţii industriale, garaje, ateliere...), pentru protejarea de îngheţ a spaţiilor de depozitare, încălzirea sau uscarea şantierelor, în agricultură... Performante Tunurile de caldura CALORE seria GE oferă o gamă largă de putere (de la 21,4 la 111,1 KW) şi debite de aer ridicate (de la 420 la 5470 mcb/h). Aceste caracteristici asociate cu randamentul de 100 % permit obţinerea foarte rapidă a căldurii dorite. Mobile Fiind dotate cu rezervor de combustibil integrat, acest lucru le permite o autonomie ridicată, generatoarele CALORE seria GE neavând nevoie decât de alimentare electrică pentru e emite căldură. Economice Generatoarele de caldura CALORE din gama GE asigură căldură exact unde este nevoie, fără costuri mari de instalare. Funcţionarea acestora automată, precum şi racordarea la un termostat de cameră sau la un orar (opţional) permit ajustarea precisă a temperaturii, fără irosire de energie. Randamentul excepţional permite utilizarea integrală a energiei carburantului. Generatoarele GE permit o funcţionare în orice condiţii meteorologice şi în orice anotimp, fără a vă teme de îngheţ, frig, zăpadă sau umiditate. Fiabile Beneficiind de peste 37 ani de experienţă în domeniul încălzirii portabile, generatoarele de caldura din seria GE sunt echipate cu elemente fiabile şi demonstrate, care permit utilizarea în cele mai dificile condiţii.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

  • ATENTIE: ESTE NECESARA VENTILATIA INCAPERII PENTRU A PREVENI LISPA OXIGENULUI!

    Pentru a dimensiona corect puterea de care aveti nevoie folositi "CALCULATORUL DE PUTERE "


  • Echipamentul se livreaza fara kit de  roti
  • Buson inchidere rezervor cu joja a nivelului de combustibil
  • Priza pentru conectarea termostatului de ambianta

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

GE 21 Generator de aer cald  Calore cu ardere directa 21 kW , debit aer 420 mc/h

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2020. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: