Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

GE 37 Calore Generator de aer cald cu ardere directa 38 kW , debit aer 720 mc/h

COD CATALOG: GE37/Calore
GE 37 Calore Generator de aer cald cu ardere directa 38 kW , debit aer 720 mc/h
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare GE 37 Calore Generator de aer cald cu ardere directa 38 kW , debit aer 720 mc/h Arzator automat pe motorina (Pompa motorina cu angrenaje DANFOSS); Control electronic flacara; Termostat de protectie pentru a evita supraincalzirea; Tablou electric de comanda; Cablu alimentare cu stecher (2m); Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430; Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere; Furtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil; Rezervorul este realizat din polietilenă anti-soc, rezistent la hidrocarburi.

PRODUCATOR: CALORE
3.766,83 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Putere calorica ( kW )38.4
Put. calorica ( kcal/h )33.000
Consum carburant ( l/h )3
Debit de aer ( m3/h )720
Capacitate rezervor ( l )42
Tensiune de alimentare ( V )230
Frecventa ( Hz )50
CombustibilMotorina
Dimensiuni ( mm )1.075x440x615
Greutate ( Kg )25

DESCRIERE

Arzator automat pe motorina (Pompa motorina cu angrenaje DANFOSS); Control electronic flacara; Termostat de protectie pentru a evita supraincalzirea; Tablou electric de comanda; Cablu alimentare cu stecher (2m); Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430; Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere; Furtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil; Rezervorul este realizat din polietilenă anti-soc, rezistent la hidrocarburi; Buson inchidere rezervor tip baioneta; Buson golire combustibil din rezervor. Performante Generatoarele de aer cald CALORE seria GE oferă o gamă largă de putere (de la 21,4 la 111,1 KW) şi debite de aer ridicate (de la 420 la 5470 mcb/h). Aceste caracteristici asociate cu randamentul de 100 % permit obţinerea foarte rapidă a căldurii dorite. Mobile Fiind dotate cu rezervor de combustibil integrat cu jojă de nivel (echipare standard), acest lucru le permite o autonomie ridicată, generatoarele de caldura CALORE seria GE neavând nevoie decât de alimentare electrică pentru e emite căldură. Economice Generatoarele de caldura CALORE din gama GE asigură căldură exact unde este nevoie, fără costuri mari de instalare. Funcţionarea acestora automată, precum şi racordarea la un termostat de cameră sau la un orar (opţional) permit ajustarea precisă a temperaturii, fără irosire de energie. Randamentul excepţional permite utilizarea integrală a energiei carburantului. Generatoarele GE permit o funcţionare în orice condiţii meteorologice şi în orice anotimp, fără a vă teme de îngheţ, frig, zăpadă sau umiditate. Fiabile Beneficiind de peste 37 ani de experienţă în domeniul încălzirii portabile, generatoarele de caldura din seria GE sunt echipate cu elemente fiabile şi demonstrate, care permit utilizarea în cele mai dificile condiţii.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

ATENTIE: ESTE NECESARA VENTILATIA INCAPERII PENTRU A PREVENI LISPA OXIGENULUI!

Pentru a dimensiona corect puterea de care aveti nevoie folositi "CALCULATORUL DE PUTERE "


Echipamentul se livreaza fara kit de  roti

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

GE 37 Calore Generator de aer cald cu ardere directa 38 kW , debit aer 720 mc/h

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2020. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: