Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masina de carotat Rems Picus S 2/3.5 SET Titan , gaurire Beton 300 mm , cod 180030

COD CATALOG: 180030/rems
Masina de carotat Rems Picus S 2/3.5 SET Titan , gaurire Beton 300 mm , cod 180030
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

REMS Picus S2/3,5 Set Titan Maşină electrică de găurit cu carotă diamantată pentru carotaje în beton, beton armat, zidărie şi alte materiale până la Ø 300 mm.

Pentru carotaje umede sau uscate, cu stativ de lucru. Conexiune cu racord fi letat UNC 1¼ exterior, reductor cu 2 trepte şi zero mentenanţă cu cuplă antiderapaj de siguranţă, motor universal 230 V, 50 – 60 Hz, 3420 W. Sistem electronic multifuncţional cu demarare uşoară, cu limitator de turaţie de mers în gol, protecţie la suprasarcină, dispozitiv antiblocaj. Comutator basculant. Comutator de protecţie al operatorului (PRCD). Turaţie sub sarcină coloană de carotaj 320 min-1, 760 min-1. Dispozitiv de alimentare cu apă, cu robinet reglabil şi cuplă rapidă cu opritor de apă şi racord pentru furtun de ½". Inel demontabil. Cheie fi xă de 32. Standul de găurire REMS Titan inclusiv setul de fi xare pentru beton armat şi zidărie. Fără coroane diamantate de carotaj. Livrat în cutie de carton.

PRODUCATOR: REMS
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra
Suport tehnic:
0724.055.680office@tehnocenter.ro
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

TipMasina carotat
Capacitate32-300 mm
Putere3420 W
Gaurire max. beton ( mm ):300

DESCRIERE

REMS Picus S2/3,5 Set Titan Maşină electrică de găurit cu carotă diamantată pentru carotaje în beton, beton armat, zidărie şi alte materiale până la Ø 300 mm.

Pentru carotaje umede sau uscate, cu stativ de lucru. Conexiune cu racord fi letat UNC 1¼ exterior, reductor cu 2 trepte şi zero mentenanţă cu cuplă antiderapaj de siguranţă, motor universal 230 V, 50 – 60 Hz, 3420 W. Sistem electronic multifuncţional cu demarare uşoară, cu limitator de turaţie de mers în gol, protecţie la suprasarcină, dispozitiv antiblocaj. Comutator basculant. Comutator de protecţie al operatorului (PRCD). Turaţie sub sarcină coloană de carotaj 320 min-1, 760 min-1. Dispozitiv de alimentare cu apă, cu robinet reglabil şi cuplă rapidă cu opritor de apă şi racord pentru furtun de ½". Inel demontabil. Cheie fixă de 32. Standul de găurire REMS Titan inclusiv setul de fi xare pentru beton armat şi zidărie. Fără coroane diamantate de carotaj. Livrat în cutie de carton.

 

SET LIVRARE

Cheie fixă de 32. Standul de găurire REMS Titan inclusiv setul de fi xare pentru beton armat şi zidărie. Fără coroane diamantate de carotaj. Livrat în cutie de carton

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: