Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motocositori Bertolini - Grillo

Motocositori - Fiabile si simplu de manevrat – Tehnologie de varf oferita de TeHnocenter.ro

TeHnoCenter.ro va ajuta sa transformati activitatile de gradinarit intr-o adevarata placere datorita gamei de motocositori profesionale, atat de fiabile si usor de manevrat. Acestea sunt utile pentru taierea ierbii si a buruienilor, indiferent ca suprafata se afla la ses sau la munte. Dotate cu accesoriile corespunzatoare, micile utilaje pot avea utilizari multiple.

TeHnoCenter te scapa te munca istovitoare cu noua generatie de motocositori

Daca inainte oamenii isi ingrijeau gradina cu ajutorul coasei, in prezent, clasica unealta din popor a fost inlocuita cu succes de catre alte utilaje, printre care si aceste motocositori. Datorita evolutiei tehnologice si industrializarii din agricultura, timpul de lucru este redus considerabil, iar doza de efort este considerabil mai mica. Motocositoarea este utilajul agricol care se dovedeste eficient pentru suprafete mici sau mari de pamant cu iarba inalta sau buruieni, aceasta fiind mult mai puternica si performanta decat o masina de tuns iarba. Asadar, motocositoarea este recomandata pentru terenuri intinse, cu denivelari si locuri greu accesibile.

Motocositori fabricate de cei mai buni producatori – Ofertele TeHnoCenter.ro

Deoarece sunt supuse unor conditii grele de lucru, motocositorile trebuie sa fie de inalta calitate pentru a rezista terenurilor accidentate si ierbii crescute in exces. TeHnoCenter pune accent pe calitate si preturi corecte, astfel ca produsele comercializate provin din parteneriate cu nume de succes, asa cum sunt Honda, Stager, Bertolini si multi altii. Acestea au motoare puternice de 5.5 cp pana la 13 cp, fiind astfel potrivite pentru toate tipurile de terenuri si activitati.

De ce este avantajos sa achizitionati un utilaj agricol precum aceste motocositori?

Inainte de toate, principalul avantaj al utilajelor moderne consta in fiabilitate si manevrabilitate usoara. Astfel, aceste motocositori pot fi utilizate de catre oricine, experienta fiind optionala in cazul acestora. In plus, datorita accesoriilor variate din dotare, aceste utilaje se pot foloi si in alte munci agricole, aplicabilitatea lor fiind variata. De exemplu, motocositoarea se preteaza pentru cosit, sapat pamantul sau chiar indepartarea zapezii in timpul iernii. Conditia este sa detineti accesoriile oferite de producator, potrivite pentru fiecare tip de lucrare si sezon.

Avantaje motocositori – Tehnologie performanta si siguranta – Inovatie si calitate pentru dvs.!

Motocositorile din oferta TeHno Center sunt prevazute cu motoare de diferite puteri, dar si cu lame de taiere de diverse latimi. Pentru o utilizare sigura, acestea sunt echipate cu sistem special de cuplare rapida a lemei, precum si cu functia de oprire automata a motorului pentru situatiile in care utilizatorul pierde controlul asupra utilajului. Si desigur, fiecare echipament are ghidon reglabil in inaltime si dispozitiv de atenuare a vibratiilor, toate acestea fiind necesare pentru un confort sporit in timpul exploatarii.

TeHnoCenter.ro, magazinul online al tuturor profesionistilor – Descopera oferta de motocositori!

TeHno Center va invita sa descoperiti gama de motocositori si sa profitati de cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. De acum incolo veti lucra pamantul cu o mai mare usurinta datorita acestor utilaje profesionale, prevazute cu accesorii care sa le sporeasca functionalitatea.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: