Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

ATS 6851 Panou de automatizare monofazat pentru generatoare , putere max. 230 V 13.5 kVA

COD CATALOG: ATS6851
ATS 6851 Panou de automatizare monofazat pentru generatoare
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare Panou de automatizare monofazat pentru generatoare ATS 6851 Panoul de automatizare ATS6851 conţine toate funcţiile necesare administrării unui grup electrogen monofazat, cu motor diesel . · Modul de comandă şi protecţie pentru motor şi alternator, asigură monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei defecţiuni fiind prevăzut cu alarme şi protecţii, printre care: presiune scăzută a uleiului, temperatură ridicată a motorului, nivel scăzut al combustibilului, defectarea releului de încărcare al bateriei, turaţie scăzuta sau ridicată. · Aparate de măsură digitale pentru vizualizarea mărimilor electrice principale: tensiune şi frecvenţă atât pentru generator cât şi pentru reţea, tensiune baterie, număr ore de funcţionare. · Monitorizarea reţelei naţionale (monofazat): în cazul în care parametrii electrici ai reţelei naţionale depăşesc limitele setate panoul porneşte generatorul si comută automat sarcina de la reţea la generator. În momentul în care parametrii electrici ai reţelei revin în limitele setate panoul comută sarcina de la generator la reţea şi comandă oprirea generatorului.

PRODUCATOR: AGT
1.368,50 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
PRECOMANDA
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0720.006.826office@tehnocenter.ro
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii

SPECIFICATII

Putere max. 230 V ( kVA )13.5
Potrivit pentruAGT 6851 DSEA
CategoriePanouri automatizare

DESCRIERE

Panou de automatizare monofazat pentru generatoare ATS 6851

Panoul de automatizare ATS6851 conţine toate funcţiile necesare administrării unui grup electrogen monofazat, cu motor diesel . · Modul de comandă şi protecţie pentru motor şi alternator, asigură monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei defecţiuni fiind prevăzut cu alarme şi protecţii, printre care: presiune scăzută a uleiului, temperatură ridicată a motorului, nivel scăzut al combustibilului, defectarea releului de încărcare al bateriei, turaţie scăzuta sau ridicată. · Aparate de măsură digitale pentru vizualizarea mărimilor electrice principale: tensiune şi frecvenţă atât pentru generator cât şi pentru reţea, tensiune baterie, număr ore de funcţionare. · Monitorizarea reţelei naţionale (monofazat): în cazul în care parametrii electrici ai reţelei naţionale depăşesc limitele setate panoul porneşte generatorul si comută automat sarcina de la reţea la generator. În momentul în care parametrii electrici ai reţelei revin în limitele setate panoul comută sarcina de la generator la reţea şi comandă oprirea generatorului.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

Utilizare in interior . Monitorizare si citire 1 faza .Incarcator de baterie inclus .

Panou automatizare monofazat 13.5 kVA, contactori bipolari, Ith = 60A, incarcator menținere baterie 12V/800 mA, cablu automatizare, utilizare în exterior IP41. Nu include cablurile de put ere

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

ATS 6851 Panou de automatizare monofazat pentru generatoare

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: