Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

THPRO 2 PTC Intensiv Aeroterma electrica , 230V , putere nominala 2 kW , cod 53049

COD CATALOG: 53049
PRO 2kW PTC   Intensiv Aeroterma electrica , 230V  , putere nominala 1-2 kWPRO 2kW PTC   Intensiv Aeroterma electrica , 230V  , putere nominala 1-2 kWPRO 2kW PTC   Intensiv Aeroterma electrica , 230V  , putere nominala 1-2 kW
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

PRO 2kW PTC Intensiv Aeroterma electrica , 230V , putere nominala 1-2 kW

PRO 2kW PTC - Aeroterma electrica INTENSIV, 230V Costructie robusta Spatiu de incalzire recomandat: 40m3 Se poate folosi în casnic, depozite, ateliere. In timpul functionarii nu se consuma oxigen din spatiu. Incalzire treptata. Datorita elementului de incalzire din ceramica PTC care nu arde praful, nu se degaja niciun miros neplăcut in timpul functionarii. Datorita elementului de incalzire din ceramica PTC, incalzirea incintei se face rapid. Elementul de incalzire PTC (Coeficient Pozitiv de Temperatura) este realizat dintr-un material ceramic special, pe baza de titanat de bariu, si are caracteristici de autolimitare a temperaturii. Aerotermele cu PTC sunt recomandate pentru o eficienta energetica mai buna, inmagazineaza caldura mai bine o perioada mai indelungata de timp, chiar si dupa oprirea alimentarii cu energie electrica. Incalzirea incintei se face rapid si nu se degaja mirosuri neplacute. Acest tip de aeroterma reprezinta solutia ideala pentru camere de locuit, birouri sau studio.

PRODUCATOR: INTENSIV
189,21 LEI
Pretul contine TVA 19%
IN STOC FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0720.006.826office@tehnocenter.ro
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Put. cal.( kcal/h)1.720
Tensiune de alimentare ( V )230
Pozitionarepe podea
Putere absorbita ( kW)2
Dimensiuni ( mm )210x160x217
Greutate ( Kg )1.9
Put. maxima( kW)2
FormaTun Caldura

DESCRIERE

PRO 2kW PTC Intensiv Aeroterma electrica , 230V , putere nominala 1-2 kW

PRO 2kW PTC - Aeroterma electrica INTENSIV, 230V Costructie robusta Spatiu de incalzire recomandat: 40m3 Se poate folosi în casnic, depozite, ateliere. In timpul functionarii nu se consuma oxigen din spatiu. Incalzire treptata. Datorita elementului de incalzire din ceramica PTC care nu arde praful, nu se degaja niciun miros neplăcut in timpul functionarii. Datorita elementului de incalzire din ceramica PTC, incalzirea incintei se face rapid. Elementul de incalzire PTC (Coeficient Pozitiv de Temperatura) este realizat dintr-un material ceramic special, pe baza de titanat de bariu, si are caracteristici de autolimitare a temperaturii. Aerotermele cu PTC sunt recomandate pentru o eficienta energetica mai buna, inmagazineaza caldura mai bine o perioada mai indelungata de timp, chiar si dupa oprirea alimentarii cu energie electrica. Incalzirea incintei se face rapid si nu se degaja mirosuri neplacute. Acest tip de aeroterma reprezinta solutia ideala pentru camere de locuit, birouri sau studio. Specificatii Capacitate : 1-2 kW Comutator pozitia 1 : OFF Comutator pozitia 2 : ventilator Comutator pozitia 3 : 1 kW Comutator pozitia 4 : 2 kW Protectie : IP20 Alimentare : 230 V/50 Hz Volum aer circulat : 158 m3/h Dimensiuni : 210x160x217 mm Greutate : 1.9 kg. Locuri de utilizare: Containere de constructie Garaje Gastronomie Sere Standuri de piata Hale de depozitare si de lucru Hangare pentru barci Ateliere Constructia de vapoare.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

PRO 2kW PTC   Intensiv Aeroterma electrica , 230V  , putere nominala 1-2 kW

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: