Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

RPL 5 FT Calore Aeroterma electrica cu flux de are 5 kw , debit de aer 400 mc/h,putere calorica 2.5/5 ( kcal/h)

COD CATALOG: RPL5FT/Calore
RPL 5 FT Calore aeroterma industriala 380 V
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare RPL 5 FT Sial Munters Aeroterma electrica cu flux de are 5 kw , debit de aer 400 mc/h Generatorul de aer cald Calore RPL 5 FT se va utiliza ca şi sistem de încălzire pentru aplicaţii mici/medii, comerciale şi rezidenţiale. Deoarece nu produce flăcări deschise sau emisii, unitatea RPL 5 FT Calore poate fi utilizată chiar şi în aplicaţii speciale care nu permit utilizarea combustibililor tradiţionali precum gazul şi motorina. RPL poate fi utilizat în Aeroterma de aer cald Calore RPL FT medii închise.

PRODUCATOR: CALORE
553,95 LEI
-10%
498,56 LEI
Pretul contine TVA 19%
COST LIVRARE: 25 LEI*
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Put. cal.( kcal/h)2.150/4.300
Consum de curent ( A )7.2
Tensiune de alimentare ( V )400
Pozitionarepe podea
Put. calorica( kW)2.5/5
Debit de aer ( m3/h)400
Putere absorbita ( kW)5
Nivel de zgomot ( db A )50
Temp. Aerului la iesire ( grd )32
Dimensiuni ( mm )250x250x450
Greutate ( Kg )8
Put. maxima( kW)5
FormaDreptunghiulara

DESCRIERE

RPL 5 FT Sial Munters Aeroterma electrica cu flux de are 5 kw , debit de aer 400 mc/h

Aerotermele electrice din gama RPL sunt simplu de instalat şi de utilizat. Acestea sunt adaptate perfect pentru încălzirea spaţiilor închise şi izolate de dimensiuni mici şi mijlocii. Aceste aeroterme electrice nu ocupă mult spaţiu la sol şi nu necesită decât o sursa de alimentare electrică pentru a funcţiona. Nu degajă miros sau gaze de ardere, emit o căldură sănătoasă şi pot fi instalate în volume de aer restrânse, la subsol sau în spaţii în care nu se acceptă prezenţa unei flăcări deschise. Aerotermele electrice din gama RPL permit încălzirea rapidă, eficientă şi economică a spaţiilor private sau publice: magazine, săli de expoziţie, showroom-uri, săli de restaurant, birouri, ateliere, garaje, lăcaşe de cult, săli de recepţie, fabrici... Aerotermele electrice din gama RPL sunt compacte si robuste, au puterea calorica ajustabila in doua, trei trepte de putere in functie de model, ventilator axial cu zgomot redus, elemente izolate de incalzire acoperite cu otel inoxidabil, termostat de ambianta incorporat si protectie la supraincalzire integrata. Aerotermele electrice din gama RPL sunt adecvate pentru utilizare la interior. Simplu de instalat Aeroterme electrice RPL nu necesită stocare de carburant sau coş de evacuare, fiind foarte simplu de instalat. Este suficientă fixarea pe suportul din dotare si racordarea la reteaua electrică corespunzătoare 230V sau 400V in functie de model. Automate Aeroterme electrice din gama RPL sunt simplu de utilizat: este suficient să reglaţi temperatura dorită pe termostatul de ambianta si sa selectati puterea dorita. Acestea funcţionează complet automat. Fiabile Concepute şi fabricate conform cu standardele europene, aerotermele electrice RPL dispun de carcasa metalică acoperita cu vopsea epoxidică, rezistenţe electrice blindate şi componente de o calitate superioara. Aerotermele electrice din gama RPL nu presupun decât o întreţinere minimă (curăţare) fiind potrivite pentru utilizare ocazională sau permanenta, între anotimpuri, pentru ferirea de îngheţ sau asigurarea necesarului de caldura in functie de necesitati. Sigure Aerotermele electrice din gama RPL sunt echipate cu grilaje de protecţie la aspirarea aerului si la refularea caldurii. Cablajul şi piesele electrice sunt inaccesibile fără demontare. Aceste aparate dispun de termostat de supraîncălzire integrat care blochează automat aparatul în caz de temperatură internă excesivă. Funcţionarea automată nu necesită supraveghere, iar pozitionarea la înălţime asigură protecţia persoanelor sau a animalelor.

PRODUSE SIMILARE

SET LIVRARE

Aeroterma se livreaza fara cablu de alimentare ( priza este montata pe aeroterma ) .

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

RPL 5 FT Calore aeroterma industriala 380 V

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2019. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: