Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Camere video inspectie

Camere video inspectie TeHnoCenter – Eficienta sporita chiar si in locuri greu accesibile

Multe dintre sistemele de tevi si conducte se pot deteriora sau infunda odata cu trecerea timpului, cauzele fiind numeroase. TeHnoCenter.ro propune o gama completa de camere video inspectie performante, ce reusesc sa detecteze orice defect de etanseitate sau asamablare, deformari, obstacole etc.

Ce sunt aceste camere video inspectie?

O camera de inspectie este un echipament modern si util pentru specialistii ce se ocupa de intretinerea si reparatia instalatiilor si conductelor de orice fel. Acestea permit o documentare facila in locuri greu accesibile, imaginile fiind transmise in timp real. In functie de performanta camerei, acestea pot surpinde imagini deosebit de clare, care vor contribui la identificarea si solutionarea problemei. Folosite de catre un specialist cu experienta, aceste camere video inspectie sunt ideale in lucrarile de constructie, lucrari pentru automobile, instalatiile de apa, ventilatie si sanitare, dar si alte aplicatii. Imaginile si filmuletele pot fi stocate pe un card microSD pentru a fi transferate ulterior intr-un computer sau orice alt device. Sunt usor de transportat si folosit, iar alimentarea se face cu ajutorul bateriilor alcaline standard sau acumulatoarelor.

Camere video inspectie – Un real ajutor pentru electricieni, instalatori si mecanici auto

Aceste camere video inspectie sunt disponibile in modele variate si pot fi utilizate in domenii diferite. Cu alte cuvinte, aceste echipamente sunt folosite de catre urmatorii utilizatori:

  • Electricieni – Pentru vizionarea in spatele peretilor, trasee electrice, in interiorul cutiilor de comanda, in golurile din perete etc.;
  • Instalatori – pentru identificarea zonelor infundate in tevi si scurgeri, precum si lipsei de etanseitate;
  • HVAC – pentru identificarea obstacolelor din interiorul tevilor, gasirea tevilor aflate in spatele tavanelor suspendate, fisuri si alte nereguli;
  • Mecanici auto – inspectarea interiorului pompei hidraulice, motorului, caroseriei etc.;

Pentru toate aceste domenii de activitate exista camere pe care TeHnoCenter le pune la dispozitie celor interesati de un echipament modern si eficient, la preturi accesibile.

Camere video inspectie Rothenberger – Calitate asigurata de TeHnoCenter.ro

La TeHnoCenter puteti alege dintr-o gama diversificata de camere video inspectie marca Rothenberger, selectate astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor venite din partea clientilor. Acestea sunt prevazute cu un anumit numar de leduri (2, 4,8,25,36), in functie de care poate creste si performanta camerelor. Sunt deosebit de ergonomice si usor de transportat, astfel ca pot fi utilizate fara probleme de catre orice persoana specializata. Unele dintre acestea au si functie de marire a imaginii in timp real, astfel ca spatiile interioare ale tevilor si conductelor pot fi analizate mai indeaproape. Specialistii care se ocupa de aceste inspectii pot determina cu precizie si distanta la care se afla capul camerei, acest lucru fiind valabil la modelele foarte performante. Desigur insa, pentru a obtine imagini clare si precise, este necesara curatarea sistemului de tevi sau conducte in prealabil, mai ales daca acestea au fost in functionare.

Tehnica si precizie – Camere video inspectie moderne de la TeHnoCenter.ro

Atunci cand exista probleme cu tevile, conductele sau alte spatii similare greu de inspectat, o camera de inalta rezolutie este solutia perfecta. TeHnoCenter.ro va intampina cu o gama completa de camere video inspectie, ce permit tehnicianului sa evalueze starea tevilor si conductelor prin intermediul imaginilor clare si precise.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
799 LEI
47453 LEI
Numar leduri
Cap camera ( Ø )
Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: