Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Pompe submersibile de drenaj

Pompe sumersibile de drenaj – echipamente de drenare a apei pentru aplicatii civile, industriale si agricole

Pompele de drenare sunt proiectate pentru aplicatiile specifice: utilizarea in casa, gradina, spatii industriale pentru drenarea tevilor infundate, a apelor tulburi, care prezinta impuritati, precum si pentru evacuarea apei in caz de inundatii. Aceste pompe submersibile de drenaj pompeaza apa la o adancime de 1mm, fiind potrivite pentru interventia in caz de inundatie, dar si pentru scoaterea apelor din lacuri, piscine, iazuri.

Alegerea pompei submersibile de drenaj corespunzatoare

Desi sunt fabricate cu materiale rezistente si utilizeaza tehnologii de ultima generatie, este necesar sa verificati anumite detalii tehnice inainte de achizitie. Unul dintre cele mai importante criterii de selectie este dimensiunea maxima a depunerilor, impuritatilor care pot fi filtrate cu ajutorul pompei. Catalogul online prezinta totalitatea pompelor de diferite tipuri cu toate detaliile precum si accesoriile compatibile fiecarui model aflat in stoc (kit-uri de conectare a cablurilor, cabluri de forta pentru pompe submersibile tip inverter).

Tipul de alimentare

Modalitatea de alimentare, ca si distanta de la punctul de alimentare a pompei si zona drenata reprezinta un aspect care nu trebuie sa fie neglijat.

• Inainte de a incepe orice tip de lucrare, se impune verificarea sistemului electric existent, care trebuie sa fie sigur pentru operarea pompei;

• Verificati lungimea cablului pentru a va asigura ca acesta ajunge pana la sursa de alimentare, mai ales atunci cand pompa este utilizata la adancime mare. 

Beneficiile pompelor submersibile drenare distribuite de TehnoCenter:

• Pot fi operate si portate facil;

• Sunt robuste si rezista la coroziune;

• Proiectate sa operere in conditii dure;

• Nu prezinta risc de supraincalzire a motorului.

Echipamentele complete de drenaj sunt furnizate TeHnoCenter pentru aplicatii profesionale, au rezistenta ridicata si sunt excelente pentru pomparea apelor amestecate cu materiale solide sau a namolului. Gratie designului robust sunt usor de portat si de manevrat, iar materialele din care sunt realizate carcasele pompelor (metale dure) asigura utilizarea o lunga perioada de timp, chiar si in conditii de lucru extreme.

Pentru drenarea apelor tulburi, cu impuritati si deseuri sunt recomandate pompele submersibile cu tocator, care pot fi utilizate pentru maruntirea reziduurilor inclusiv din fosele septice si deversarea ulterioara in canalizare.

Mecanismul de functionare al acestei categorii este urmatorul: echipamentul pompeaza apa pana la un anumit nivel, dupa care este activata functia de tocare a impuritatilor, pentru a putea fi pompate in continuare.

De ce sa colaborati cu TehnoCenter pentru achizitionarea pompelor submersibile de drenaj?

Ofertele curente pentru aceasta categorie sunt structurate si actualizate permament pentru a acoperi aplicatiile civile, agricole si industriale ale clientilor persoane fizice sau juridice. Fiind echipamente pentru care se vor investi sume considerabile, facem tot posibilul ca experienta de achizitie si ulterior de utilizare, sa fie avantajoasa pentru fiecare client.

Consultanta de specialitate

Alegerea echipamentelor potrivite pentru alimentarea sau drenarea apei nu a fost nicicand mai simpla. O echipa de specialisti testeaza si analizeaza cele mai noi inovatii in materie de echipamente de alimentare sau drenare pentru a alcatui un stoc diversificat, adaptat cerintelor proiectelor pe care le desfasurati. 

Cumparaturile online – o varianta avantajoasa pentru echipamentele de dimensiuni mari

Magazinul online TeHnoCenterisi propune sa asigure conditiile necesare pentru efectuarea platilor sigure la achizitionarea utilajelor si echipamentelor comercializate, precum si livrarea la adresa mentionata, cu posibilitatea verificarii coletului. Toate produsele sunt prezentate cu specificatiile tehnice, garantie acordata si pretul corespunzator. Pentru detalii suplimentare, puteti oricand contacta unul dintre reprezentantii seriviciului de relatii clienti si preluare comenzi.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: