Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de rindeluit (Abricht)

Masini de rindeluit de la TeHnoCenter – Suprafete perfect plane - Utilaje profesionale pentru ateliere si aplicatii industriale

Masina de rindeluire sau abricht-ul, este un echipament folosit pentru ajustarea grosimii panourilor de lemn, dar si obtinerea unei suprafete perfect plane. TeHnoCenter.ro propune o gama variata de masini de rindeluit performante, deosebit de utile in industria de prelucrare a lemnului.

Informatii tehnice – Masini de rindeluit robuste, puternice si eficiente in orice mediu de lucru

Cum functioneaza aceste masini electrice de prelucrare si finisare a lemnului? Masinile de rindeluit sunt prevazute cu motoare puternice care antreneaza tamburul taietor la viteze mari, astfel ca piesa de lemn este prelucrata corespunzator. In ceea ce priveste latimea de prelucrare a masinii, alegerea echipamentului se va face tinand cont de latimea panourilor din lemn ce urmeaza a fi prelucrate. Majoritatea ajustarilor pot fi realizate fie manual, fie electronic, in functie de performanta masinii, prelucrarea lemnului fiind de inalta precizie. Cum actioneaza masina de rindeluit? Piesa de lemn ce necesita prelucrare se aseaza pe masa de lucru inainte de pornirea masinii. Din momentul in care masina incepe sa functioneze, piesa este impinsa peste tamburul taietor, pana cand operatiunea de rindeluire este finalizata. Pentru obtinerea unor suprafete perfect plane, se recomanda sprijinirea piesei din lemn pe sisteme de mese cu role sau role transportoare, aceste accesorii fiind responsabile de prelucrarea corespunzatoare a materialului lemnos.

Masini de rindeluit de la TeHnoCenter – Modele diverse, usor de utilizat si intretinut – Parteneriate cu producatori renumiti

Pe piata de profil exista masini de rindeluit de tip abricht disponibile in diverse variante, motiv pentru care TeHnocenter a selectat cei mai buni producatori pentru dumneavoastra. Astfel, puteti alege masini de rindeluit cu dimensiuni diferite, greutate redusa si usor de transportat, acestea fiind realizate la cele mai inalte standarde de calitate, de catre Metabo, Woodster sau Scheppach. Utilizarea unei astfel de masini in prelucrarea lemnului este facila, dar mai ales necesara, indiferent ca ne referim la ateliere sau operatiuni mai complexe.

Sfaturi utilizare masini de rindeluit – Performanta si siguranta cu TeHnoCenter

Pentru a va bucura de eficienta acestor echipamente in conditii de maxima siguranta, este necesar sa tineti cont de cateva recomandari:

  • Masinile de rindeluit trebuie operate numai de catre muncitori calificati;
  • Cutitele trebuie mereu verificate si ascutite, dar mai ales fixate corespunzator; Verificarea permanenta a planeitatii si stabilitatii mesei de sprijin;
  • Reglarea corecta a adancimii de taiere; Verificarea dispozitivelor de protectie;
  • A nu se prelucra repere cu o grosime mai mica decat distanta dintre valturi;
  • Aparitia zgomotelor si vibratiilor neobisnuite impun intreruperea alimentarii cu energie a utilajului;
  • Intretinere adecvata;
  • Reparatii asigurate numai de catre specialisti in domeniu.

Masini de rindeluit proiectate pentru performanta – Cu TeHnoCenter aveti satisfactia unor lucrari de mare complexitate

Daca sunteti in cautarea unor masini de rindeluit profesionale, ideale pentru orice tip de lucrare in lemn, echipamentele oferite de TeHnoCenter.ro sunt o alternativa excelenta. Aceste unelte electrice sunt robuste, usor de utilizat si transportat, dar mai ales impresionante din punct de vedere tehnic.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
1497 LEI
5000 LEI
Putere motor ( kW )
Latime trecere ( mm )
Grosime rindeluire ( mm )
Inaltime trecere ( mm )

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: