Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Pompe / Hidrofoare

Pompe/hidrofoare – sisteme automatizate pentru alimentarea cu apa

Echipamentele de alimentare cu apa sunt proiectate pentru asigurarea cantitatii necesare de apa sanitara si potabila in spatii rezidentiale si industriale. Pompele si hidrofoarele sunt sisteme automatizate la care utilizatorii apeleaza pentru extragerea apei dintr-o fantana sau prin racordarea la un sistem de tevi, insa mecanismele celor doua echipamente difera din punct de vedere al componentelor si modalitatii de pompare.

Care varianta este preferabila pentru un sistem compact de alimentare cu apa: hidrofor sau pompa?

In momentul in care exista doua echipamente care genereaza aceleasi beneficii, utilizatorii si instalatorii sistemelor se vor imparti in functie de varianta care se pliaza mai bine pe nevoile reale de consum si utilizare. Expertii TeHnoCenter considera ca fiecare dintre cele doua variante prezinta avantajele ei, alegerea fiind facuta luandu-se in considerare parametri zonei de extragere a apei. Pentru a acoperi cerintele personalizate ale proiectelor demarate de catre clientii solicitanti, catalogul cu produse comercializate de TehnoCenter cuprinde o gama variata de hidrofoare si tipologii diferite de pompe.

Pompe de apa – descriere si avantaje Clasificarea pompelor de apa:

• pompe submersibile de presiune;

• pompe submersibile de drenaj;

• pompe de suprafata.

Avantajele pompelor:

• sunt sisteme auto-amorsate si genereaza rezultate constante fara interventia utilizatorilor;

• pompele exercita presiunea directa asupra apei, propulsand-o si permitand deplasarea acesteia pe distante mai mari fata de alte metode de pompare;

• instalate conform instructiunilor recomandate de companiile producatoare, pompele de apa functioneaza ca sisteme unitare, ermetic si izolate perfect, eliminandu-se riscul de scurcircuit cauzat de eventuale scurgeri.

 Hidrofoare – descriere si avantaje

Acolo unde racordarea la apa este problematica, instalarea unui hidrofor solutioneaza aceste inconveniente, asigurand necesarul zilnic de apa potabila si sanitara fie ca este vorba de zona rurala sau urbana si indiferent de tipul de constructie/cladire pe care o va alimenta.

Avantajele hidrofoarelor de apa:

• ofera randament si performanta gratie motorizarii puternice;

• pompeaza apa suficienta pentru desfasurarea activitatilor dintr-o gospodarie, pentru efectuarea lucrarilor de constructii extinse pe un santier sau pentru irigarea gradinilor de diferite dimensiuni.

• Sunt durabile datorita materialelor rezistente din care sunt fabricate. Pompe si hidrofoare de la TeHnoCenter– partenerul tau pentru proiecte eficiente Iti oferim consultanta gratuita pentru proiectele pe care le planifici, oricat de solicitante ar parea ca sunt.

Reprezentantii serviciului de relatii cu clientii sunt bine instruiti pentru a oferi informare si indrumare corecta catre echipamente potrivite nevoilor tale.

 Sfaturi practice pentru functionarea in parametri optimi a sistemelor de alimentare cu apa:

• Respectati cu strictete dimensionarea sistemelor instalate: diametrul interior al conductelor de pe traiectoria menita sa aspire apa;

• Asigurati-va ca folositi un numar cat mai mic de coturi: specialistii recomanda montarea unui singur cot pe fiecare teava;

• Nu utilizati fitinguri cu diametre diferite de cel al tevilor;

• Imbinarile vor fi realizate cu etanseitate perfecta. Achizitionarea online a oricarui tip de hidrofor, fie ca este vorba de unul de suprafata sau de mare adancime, nu a fost niciodata atat de simpla.

Nevoile tale vor fi ascultate si cu ajutorul nostru poti lua cea mai buna decizie.

CATEGORII DISPONIBILE IN POMPE / HIDROFOARE

PRODUSE DISPONIBILE IN POMPE / HIDROFOARE

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: