Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Dezumidificatoare aer

Dezumidificatoare aer – o componenta de baza pentru lucrari de constructii sigure si durabile

Fie ca este vorba de constructii noi sau de lucrari specifice de renovatii si reparatii, exista cateva reguli de baza pentru consolidarea unor lucrari durabile si de calitate. Pentru uscarea compozitiilor de materiale aplicate pentru sapa sau tencuieli se vor vor folosi dezumidificatoare aer profesionale. Cu o mare capacitate de absorbtie, acesteaoptimizeazaconditiile de lucru pentru finisajele corespunzatoare.

Dezumidificarea in timpul lucrarilor de constructie – inovatie si eficienta

Nu toate lucrarile de constructii pot fi efectuate in sezoanele calde sau in perioade fara precipitatii. Pentru desfasurarea optima chiar si in conditii meteorologice necorespunzatoare, expertii opteaza pentru achizitionarea dezumidificatoarelor, echipamente care permit executarea sau continuarea lucrarilor si in timpul iernii. Dezumidificatoarele aer sunt potrivite in spatiile inchise, care nu sunt prevazute cu sisteme de ventilatie si nici nu exista varianta de uscare naturala, precum hale, depozite sau subsoluri.

 Principiul de functionare a dezumidificatoarelor de aer utilizate in constructii

Ales la capacitatea optima si conform suprafetei de lucru, echipamentul absoarbe aerul umed prin ventilatorul cu care este prevazut si inaintat spre suprafata racita de agenti frigorifici, cauzand procesul de condens. Umiditatea ingheata pe elementele reci componente, iar aerul uscat este generat in incapere la o temperatura cu 1-2grade mai calda decat temperatura de absorbtie. Fiecare dezumidificator este prevazut cu recipient de colectare a apei dezghetate, care este ulterior evacuata.

Utilitatea si gama de aplicatii pentru care sunt proiectate

dezumidificatoarele Inainte de aplicarea stratului de tencuiala final sau al vopselei, peretii trebuie sa se usuce in parametri corespunzatori fiecarui tip de lucrare, in timp ce pentru montarea calitativa a pardoselilor sau parcehtului, sapa aplicata in prealabil are un anumit timp pentru uscare. In zilele noastre, este foarte frecventa neglijenta in finalizarea optima a constructiilor, cu efecte negative pe termen scurt si lung, de aceea este indicat sa folosim dezumidificatoarele pentru urmatoarele lucrari:

• Lucrari de renovare si reparatii;

• Uscarea sapelor aplicate inainte ca parchetul sa fie montat;

• Constructii noi;

• Uscarea tavanelor, peretilor si sapelor.

 Atributele unui dezumidificator aer profesional

Calitate profesionala: dezumidificatoarele de aer profesionale sunt proiectate pentru regimul de lucru continuu sau prelungit, specific lucrarilor de constructii. Astfel de echipamente sunt necesare de regula pe toata durata desfasurarii proiectului de renovare sau constructie: aplicare sapa pentru montarea parchetului, finisaje tencuieli etc.

Capacitate mare: fiind vorba de suprafete mari pe care se aplica materialele de constructii, cantitatea de apa utilizata la mixarea compozitiei necesare este mare. Dezumidificatoarele colecteaza apa in timpul si dupa aplicarea straturilor de sapa sau tencuiala cu pana la 100-150l.

Eficienta energetica: avantajul principal al echipamentelor dezumidificatoare este consumul redus de energie, dat fiind faptul ca uneori sunt operate chiar si 24 de ore.

Functionare silentioasa: in cadrul unui santier, mediul de lucru trebuie sa fie optim atat pentru calitatea lucrarilor, cat si pentru angajatii care realizeaza lucrarile de constructii. Functionarea silentioasa este un criteriu important in alegerea unui astfel de aparat.

 Pentru a optimiza procesul de uscare, dezumidificatorul incalzeste eficient spatiul de lucru. Specialistii TeHnoCenter asigura constant un stoc pentru aceasta categorie de produse, cu diferite capacitati, fabricate de companii reprezentative pentru aceste echipamente, incat fiecare client sa aiba suficiente optiuni pentru achizitionarea solutiei potrivite.

Investitiile initiale in aparatura de dezumidificare aer sunt ridicate, insa costurile de utilizare si mentenanta sunt reduse, daca se va tine cont de indicatiile de manevrare. TehnoCenter asigura garantie pentru fiecare articol achizitionat, aceste detalii fiind prezente in descrierea produselor existente in catalog.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: