Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motocoase

Motocoase pentru amenajarea sptiilor verzi – TeHnoCenter.ro iti ofera cele mai noi echipamente de gradinarit

Fie ca sunteti preocupati de ingrijirea spatiului verde din propria gradina, fie ca sunteti un utilizator profesionist, o motocoasa este echipamentul de care aveti nevoie. TeHoCenter.ro va ofera motocoase din clasa hobby, profesionala si semi-profesionala, acestea fiind potrivite pentru orice tip de vegetatie sau teren.

TeHnoCenter.ro - Motocoase profesionale - Echipamente rapide si eficiente de gradinarit

Motocoasa de umar poate fi utilizata pentru taierea ierbii sau toaletarea arbustilor, fiind ideala pentru spatiile inguste, dar si terenuri mai intinse. Indiferent ca aveti de cosit iarba inalta sau vegetatie mai rezistenta, acest dispozitiv puternic va ajuta sa va indepliniti sarcinile eficient. Deoarece exista numeroase modele de motocoase, este important sa alegeti echipamentul potrivit, dar mai ales producatorul care va poate garanta calitatea acestuia. TeHnoCenter.ro comercializeaza marci recunoscute precum Stihl, Honda, Progarden sau Efco, produsele fiind insotite de toate accesoriile necesare.

Trei tipuri de motocoase – Care este echipamentul potrivit pentru tine?

In subcategoria de echipamente destinate gradinii, TeHnoCenter pune la dispozitie motocoase profesionale si semi-profesionale, dar si din clasa hobby. In functie de categoria din care face parte, echipamentele au urmatoarele caracteristici: 

  • Motocoase profesionale – Se preteaza suprafetelor mari, cuprinse intre 5.000 si 10.000 mp; sunt prevazute cu motoare puternice si diverse accesorii care usureaza manevrarea acestora; pot fi utilizate pentru iarba inalta, gazon, buruieni, stuf, arbusti etc.;
  • Motocoase semi-profesionale – Sunt potrivite pentru suprafete de teren cuprinse intre 500 si 5000 mp; sunt fiabile si usor de manevrat, fiind ideale pentru iarba, buruiana sau cosirea stufului;
  • Motocoase de tip hobby – Sunt recomandate suprafetelor de teren de pana la 500 mp; sunt foarte usor de folosit, au un consum redus de combustibil si sunt ideale pentru spatiile mai inguste.

 

Echipamente pentru gazon si gradinarit – Motocoase fabile, puternice si silentioase

Orice profesionist in gradinarit si peisagistica are nevoie de o motocoasa performanta. Datorita optimizarii constante a acestor echipamente, ele pot fi utilizate de catre oricine, experienta fiind optionala. Asadar, sunt robuste si usoare, nu genereaza zgomot puternic, iar nivelul de emisii este unul scazut. In functie de model si producator, motocoasele vin insotite de accesorii si echipamente de protectie ce amelioreaza precizia lucrului si ofera o senzatie de lejeritate in timpul utilizarii. In plus, aceste produse au preturi accesibile atat pentru profesionisti, cat si pentru gospodarii pasionati de activitatea lor.

De ce trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti motocoase?

Motocoasele sunt echipamente esentiale in ingrijirea gradinii si trebuie alese cu grija pentru ca rezultatele sa fie cele la care v-ati asteptat. Altfel spus, exista cateva criterii de care sa tineti cont in momentul achizitonarii unei motocoase:

  • Suprafata terenului/gradinii;
  • Tipul vegetatiei;
  • Tipul de alimentare (motocoase electrice sau pe benzina );
  • Puterea motorului;
  • Sistemul si latimea de taiere;
  • Sistemele de siguranta; Producatorul, garantia si service-ul.

TeHnoCenter.ro - Inovatie si calitate – Motocoase Honda, Stihl , Efco si alti producatori de top

Pentru a-ti facilita cautarile, echipa TeHnoCenter iti pune la dispozitie modele atent selectionate de motocoase, fabricate de catre producatori renumiti la nivel mondial. Acestea sunt proiectate sa reziste in orice conditii de exploatare, fiind un partener de incredere in gradinarit.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: