Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Pompe submersibile de presiune

Pompe submersibile de presiune – echipamente fiabile cu consum energetic optim

Pentru colectarea apei in vederea asigurarii necesarului de apa sanitara si/sau potabila, este necesara utilizarea pompelor submersibile, care sunt scufundate in apa, exercitand presiunea constanta asupra volumului de apa. Aceste pompe submersibile sunt echipamente cu importanta majora in desfasurarea anumitor activitati domestice, dar extrem de utile in cadrul activitatilor industriale.

Gama diversificata de aplicacatii pentru categoria pompe submersibile comercializate de TeHnoCenter

Toate echipamentele pentru pomparea apei disponibile in catalogul prezentat de compania TeHnoCenter sunt adecvate aplicatiilor diverse:

• Uz casnic;

• Uz civil;

• Uz industrial.

 Sunt ideale pentru a alimenta cu apa potabila locuintele amplasate in zone neracordate la retelele locale de furnizare, pentru cresterea presiunii din retelele de apa potabila pentru asigurarea apei necesarea irigatiilor gradinilor si serelor de diferite dimensiuni. In general, pompele submersibile sunt echipamentele care pot pompa apa curata cu continut de nisip de diferite niveluri (dar nu mai mare de 100g.m3), fiind potrivite si pentru distributia automata pentru sistemele care sunt echipate si cu vas de expansiune, pentru o serie de aplicatii extrem de utile: configurarea instalatiilor anti-incendiu, ridicarea presiunii acolo unde este necesar, irigatii, consum si intrebuintare casnica.

Principiul de functionare al pompelor submersibile

Orice pompa submersibila functioneaza prin imersare in apa care se doreste a fi pompata, cu motorizare inchisa ermetic, oferind forta de propulasare la suprafata. Gratie manometrului cu care sunt dotate pompele comercializate de TeHnoCenter, apa poate fi pompata si tranportata pe distante mai mari decat in cazul utilizarii pompelor de suprafata.

 Caracteristicile pomelor submersibile

Fiind echipamente care sunt scufundate in apa, materialele din care sunt confetionate aceste pompe sunt extrem de importante: carcasele sunt fabricate din inox, pentru a asigura etanseitatea sistemului in momentul in care este introdus in apa. Pompele submersibile sunt recunoscute de specialisti ca fiind echipamente care ofera o serie de beneficii tehnologice.

Rezistenta

Exista pompe submersibile care sunt proiectate sa opereze chiar si intr-un mediu agresiv din punct de vedere chimic, fapt care justifica executarea garniturilor componente din cele mai rezistete materiale, pentru a face fata fortei la care care va fi supusa zilnic, precum si substantelor cu care va lua contact.

Caracter anti-coroziv

Fiind echipamente care iau contact permanent cu mediul lichid si alte substante chimice cu actiune puternica, pompele submersibile sunt confectionate din materiale care sa asigure caracterul anti-coroziune.

Avantajele pompelor submersibile

• Sunt proiectate sa reziste timp indelungat, fiind realizate din materiale rezistente anticorozive, durata de viata a unui astfel de dispozitiv fiind de aproximativ 20 de ani;

• Instalarea este facila atunci cand se va opta pentru colaborarea cu un instalator profesionist;

• Functioneaza alimentate cu energie electrica sau diferiti combustibili, astfel incat sunt oferite toate accesoriile necesare pentru instalatii consolidate – cabluri si kit-uri pentru instalarea in siguranta. Colaborand cu specialistiiTeHnoCenter, clientii beneficiaza de consultanta gratuita si garantie pentru orice produse selectat din gama pompe submersibile de presiune (de regula: 1 an persoane juridice si 2 ani persoane fizice).

Instalate si utilizate corespunzator, aceste echipamente sunt durabile si genereaza performantele asteptate de catre utilizatori. Contacteaza unul dintre reprezentantii TehnoCenter pentru a alege impreuna cu acesta solutia optima care sa corespunda cerintelor proiectantilor si exigentelor impuse de fiecare proiect in parte.

TehnoCenter actualizeaza si optimizeaza permanent ofertele pentru categoria pompe submersibile de presiune, de suprafata si de drenaj, astfel incat vizitatorii site-ului sa acceseze facil toate informatiile necesare: descrierea generala, detalii tehnice pentru un anumit produse, pret, garantii acordate.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: