Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motopompe de presiune

TeHnoCenter.ro - Motopompe de presiune – Performanta ridicata si exploatare in conditii optime de siguranta

Motopompele de apa sunt echipamente deosebit de utile in activitatile agricole, intrucat acestea pot fi utilizate atat la evacuarea surplusului de apa, cat si la acoperirea deficitului de apa. Categoria de motopompe de presiune este destinata celor care doresc sa-si usureze munca de irigare a culturilor agricole, rezultatele fiind garantate.

Consum mic, randament sporit – Eficienta motopompelor de presiune

Pentru cei care doresc sa investeasca in motopompe de presiune cat mai efciente atat din punct de vedere functional, cat si al consumului, exista optiuni variate. Compania TeHnoCenter comercializeaza o serie de echipamente optimizate, pentru a obtine un consum cat mai mic si, totodata, pentru a pastra randamentul acestor echipamente la un nivel foarte ridicat. Astfel, pompele devin utile in conditii de exploatare intensa, indiferent ca motorul functioneaza pe baza de motorina sau benzina.

TeHnoCenter.ro - Motopompe de presiune - Descopera avantajele acestor echipamente

Motopompa este un ansamblu de piese fixe si mobile antrenate de catre un motor (pe benzina sau motorina), o pompa de absortie a apei si un sorb (piesa care impiedica infiltrarea impuritatilor in pompa). Avantajul major al acestui echipament consta in tehnicile de proiectare si fabricare. Mai simplu, toate motopompele de presiune sunt proiectate astfel incat sa functioneze la cote maxime chiar si atunci cand utilizarea este intensa. Ele nu se supraincalzesc si nu sunt afectate de apa, intrucat carcasa intregului ansamblu este realizata etans, ceea ce impiedica patrunderea apei in interiorul motopompei. Cum se utilizeaza corect un model de motopompe de presiune? Pentru ca fiecare echipament are propriile sale reguli de utilizare, este necesar sa cunoasteti toate detaliile referitoare la motopompele de apa. In acest fel, veti putea folosi dispozitivele la capacitate maxima in conditii optime, fara riscul de a le defecta. Cele mai importante reguli de care trebuie sa tineti cont sunt:

  • Citirea cu atentie si respectarea tuturor instructiunilor si recomandarilor oferite de producator;
  • Asigurarea unui montaj profesional;
  • Exploatarea si intretinerea in conditii adecvate;
  • Pregatirea echipamentului inainte de fiecare utilizare;
  • Respectarea normelor de siguranta in timpul manevrarii;
  • Reparatii cu piese originale sau componente recomandate de producator;
  • Utilizarea unui combustibil de calitate superioara;
  • Inspectarea pompei la intervale regulate de catre un specialist autorizat;

Design ergonomic pentru motopompe de presiune

Motopompele din noile generatii au un design din ce in ce mai modern si ergonomic, dar mai ales o greutate mica. Datorita acestor aspecte imbunatatite, echipamentele pot fi transportate si depozitate cu usurinta, dar mai ales instalate fara prea mult efort sau accesorii suplimentare. Pe langa aceste caracteristici, calitatea superioara a materialelor folosite la fabricarea motopompelor este esentiala. Aliajele sunt protejate corespunzator impotriva coroziunii, iar carcasele sunt perfect etansate, ceea ce se traduce prin durabilitate, zero riscuri si rezistenta indelungata.

Oferte avantajoase financiar pentru motopompe de presiune – TeHnoCenter.ro

Dincolo de performanta si diversitate, TeHnoCenter.ro isi propune sa ofere motopompe de presiune la preturi corecte, cat mai accesibile pentru orice tip de buget. Oferta include motopompe Honda, Media Line si Worms, toate acestea fiind disponibile in diverse variante de putere, debit, presiune si alte caracteristici functionale.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: