Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare aer cald cu ardere directa pe motorina

Generatoare de aer cald cu ardere directa pe motorina - Echipamente performante indispensabile pentru incalzirea spatiilor dorite

Aceste generatoare de aer cald cu ardere directa pe motorina fac parte din acea categorie de echipamente performante, de ultima generatie, care sunt foarte eficiente pentru incalzirea instantanee a spatiilor unde confortul termic este necesar pentru buna desfasurare a activitatilor din acele spatii si pentru buna starea celor angajati in acele activitati. Compania TeHnoCenter comercializeaza doar echipamente profesionale pentru incalzire la producatori cu notorietate precum: Master, Zobo, Calore s.a.

Numeroase avantaje si beneficii ale generatoarelor

  • Selectarea echipamentului se poate face si pe baza puterii calorice sau a consumului de combustibil direct pe website-ul TeHnoCenter.ro, ceea ce asigura un acces mai facil pentru gasirea echipamentului dorit. Ofertele companiei din gama generatoarelor de aer cald cu ardere directa pe motorina includ:
  • Generatoare cu o putere calorica cuprinsa intre 8600 si 37000 kcal / h;
  • Generatoare cu un consum de carburant cuprins intre 0,80 – 11,8 l/h;
  • Preturi accesibile astfel incat sa puteti determina inca de la inceput bugetul necesar pentru achizitionarea echipamentelor;
  • Accesorii suplimentare ce pot fi incorporate, in conformitate cu preferintele dvs.;
  • Posibilitatea de a determina tipul de spatiu pentru care se doreste implementarea acestor echipamente: exterior sau interior.

 

Generatoarele din aceasta categorie sunt renumite ca fiind foarte eficiente, robuste si foarte usor de utilizat. Fiecare produs in parte reprezinta o solutie eficienta si la indemana oricui pentru incalzirea spatiilor medii si mari. Este recomandat ca in spatiile unde se utilizeaza aceste echipamente sa existe un sistem de ventilare corespunzator. Avantajul suprem al acestor echipamente este acela ca pot sa genereze caldura aproape instantaneu, oferind un randament maxim. In urma testelor realizate de catre specialisti, rezulta o pierdere de caldura de doar 5%, ceea ce reprezinta o pierdere nesemnificativa in comparatie cu alte sisteme alternative de incalzire a suprafetelor de exterior sau interior.

Descoperiti utilitatea acestor echipamente cu adevarat eficiente

In ceea ce priveste consumul de combustibil, acesta se realizeaza eficient astfel incat sa nu fie necesar sa alimentati generatorul in permanenta. Aceste generatoare de aer cald cu ardere directa pe motorina pot fi fixe sau mobile. Cele mobile au avantajul ca pot fi mutate cu usurinta oriunde este necesara instalarea lor si sunt prevazute cu roti pentru o manipulare mult mai eficienta. Practic, un astfel de echipament se poate defini ca fiind un schimbator de caldura si aer si este compus dintr-un focar unde are loc arderea combustibilului si o zona de schimb de caldura convectiva. Printre modelele disponbile se afla:

  • Generator de aer cald Master B100 CED cu o putere de 29 kW si un debit de aer de 800 mc / h;
  • Generator aer cald cu ardere directa pe motorina Zobo ZB – K70 cu o putere calorica de 21 kW si un consum de carburant de 2 l / ora.

 

Cu siguranta, compania TeHnoCenter indeplineste toate criteriile necesare pentru ca dvs. sa investiti in echipamente profesionale moderne si fiecare achizitie reprezinta o resursa indispensabila pentru asigurarea confortului necesar.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: