Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Tunuri de aer cald cu ardere indirecta pe motorina

Tunuri de aer cald cu ardere indirecta pe motorina de la Tehnocenter pentru un confort maxim in spatiile vizate

Tunurile de aer cald cu ardere indirecta pe motorina de la TeHnoCenter reunesc intr-un singur produs calitatea cu tehnologia de ultima generatie, astfel incat rezultatul final sa fie un confort termic durabil si eficient. Datorita faptului ca multe dintre sursele de incalzire alternative prezinta un consum destul de ridicat de resurse (financiare, de combustibil sau electricitate), aceste tunuri de aer cald cu ardere directa de la TeHnoCenter sunt fabricate astfel incat clientul sa aiba optiunea de a alege consumul pe care si-l doreste pentru ca astfel sa reuseasca sa faca un calcul estimativ privind costurile ulterioare pe care le implica echipamentul (facturi de energie electrica sau achizitionarea de combustibil).

 

Caracteristicile tunurilor de aer cald cu ardere indirecta pe motorina

In ceea ce priveste design-ul echipamentului, putem spune ca au o constructie robusta realizata din otel inoxidabil, avand prevazute pe suprafata lor cate un schimbator de caldura realizat din otel galvanizat pentru a se realiza un schimb de caldura mai eficient. Aceste tunuri de aer cald cu ardere indirecta pe motorina sunt fabricate de marci precum Biemmedue, Master sau Calore. In urma unor teste de calitate realizate de specialisti au rezultat produse cu caracteristici tehnice deosebite precum:

 

  • Putere calorica cuprinsa intre 12.500 kcal / ora si 190.000 kcal / ora si un debit de aer cuprins intre 1150 – 6300 m3 / ora;
  • Consum eficient de carburant astfel incat sa fie imposibila orice risipa de resurse;
  • Posibilitatea de a alege intre un model fix sau unul mobil in functie de preferinte;
  • Echiparea corespunzatoare a fiecarui tun de caldura astfel incat sa rezulte o manipulare si o utilizare cat mai simpla.

 

Determinarea necesarului de caldura pentru spatiul vizat

Acestea nu sunt singurele caracteristici tehnice care insotesc produsele dar pentru a vedea detaliile complete despre fiecare model in parte puteti sa o faceti pe site-ul nostru. Am pus la dispozitia dumneavoastra si un calculator de putere pentru a putea determina ce tip de generator vi se potriveste. Totodata acest calculator poate sa va ajute sa realizati o estimare corecta a cantitatii de caldura de care aveti nevoie pentru a incalzi o anumita suprafata.

Avantajele tunurilor de caldura

Un alt avantaj care insoteste aceste echipamente este reprezentat de producerea unei cantitati de caldura mare si imediat ce este pus in functiune. In urma punerii in functiune aerul ramane curat, nu este fum si aerul nu este uscat. Pot fi echipamentele potrivite chiar si pentru locurile care nu sunt suficient de ventilate si mai ofera avantajul de a putea fi montate atat in interiorul incaperii folosind cosuri de fum pentru evacuarea noxelor cat si in exteriorul cladirilor deoarece exista posibilitatea de a se monta conducte flexibile cu ajutorul carora se poate directiona caldura direct in incaperea in care este nevoie. Totodata este o sursa de incalzire alternativa care nu necesita investitii foarte mari iar cea initiala se amortizeaza intr-un timp extrem de scurt. Datorita termenului de garantie deosebit de generos puteti sa va dati seama cu usurinta ca este vorba despre un echipament profesional si de inalta calitate si veti vedea ca veti putea profita de avantajele pe care vi le ofera pe termen lung.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: