Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Maiuri compactoare

Maiuri compactoare – Solutii robuste in diferite variante de motorizare

Lucrarile de compactare reprezinta una dintre cele mai importante etape pentru asigurarea stabilitatii impuse de proiectele de turnare a structurilor de beton, asfaltare sau aplicarea trotuarelor. TeHnoCenter asigura un stoc de maiuri compactoare atent selectat tinand cont de tipul de activitate desfasurat, marimea proiectelor si tipul de motorizare necesar lucrarilor frecvent efectuate de compania pe care o administrati.

 Compactarea in domeniul constructiilor – Principiile compactarii cu ajutorul maiurilor compactoare

Compactarea cu maiul compactor inseamna lovirea suprafetei cu forta la o anumita viteza setata de catre operator, care poate fi realizata la diferite grade, in functie de greutate masei aflate in miscare si viteza selectata.

In functie de implicatiile si cerintele proiectelor desfasurate, in domeniul constructiilor se disting 3 tipuri de compactare:

  • Compactarea solului - Are in vedere cresterea densitatii pentru a reduce volumul suprafetei.

Beneficii: Cresterea densitatii solului, diminuarea permeabilitatii si cresterea potentialului de incarcare;

  • Compactarea asfaltului - Compactarea acestui material are rolul de a obtine suprafete netede, cresterea densitatii si aderenta cu materialele aplicate.

Beneficii: Diminuarea permeabilitatii asfaltului si optimizarea rezistentei suprafetei de asfalt.

  • Compactarea pavelelor si pietrelor - Obtinerea straturilor netede prin operatiunea de presare a pietrei sau pavelelelor sub un strat de nisip aplicat in prealabil sub aceste materiale.

Beneficii: Acoperirea suprafetelor de diferite dimensiuni, specifice lucrarilor de pavare.

 Recomandari de utilizare a maiurilor compactoare pentru a obtine rezultate optime

Asa cum stim cu totii, performanta si tehnologia cu care sunt prevazute echipamentele de constructii nu sunt suficiente pentru durata prelungita de utilizare a acestora si rezultatele optime ale lucrarilor efectuate. Adevaratii profesionisti vor respecta atat indicatiile furnizorului si specificatiile tehnice ale producatorilor, cat si recomandarile de intretinere.

Principalele recomandari de intretinere sunt:

  • Curatarea frecventa a maiului compactor dupa utilizare, curatarea talpii pentru impiedicarea depunerilor de materiale cu care se lucreaza si curatarea periodica a filtrului de aer;
  • Mentinerea vitezei de turatie in parametri permisi de producator; Utilizarea combustibilor de calitate;
  • Efectuarea lucrarilor de intretinere si verificarea si inlocuirea uleiului.

Pe langa selectarea unui utilaj cu motorizarea corespunzatoare si respectarea instructiunilor de utilizare, exista cateva recomandari pentru eficientizarea procesului de compactare.

Fiind proiectate pentru lucrarile de compactare, actiunea maiurilor compactoare este facilitata de uniformizarea si nivelarea in prealabil a suprafetelor asupra carora se lucreaza.

In cazul lucrarilor de compactare a solului, umiditatea ridicata a acestuia are un aport benefic acestui tip de lucrari.

 Maiuri compactoare de la Honda si Stager – Oferte recomandate de specialistii TeHnoCenter.ro

Suntem aliatii tai pentru realizarea lucrarilor implicate in proiectele de constructii desfasurate. De aceea, integram constant in ofertele din catalog cele mai noi produse si tehnologii in materie de utilaje pentru constructii. Gama atribuita categoriei de compactoare cuprinde atat maiuri, cat si placi unidirectionale si reversibile.

In functie de lucrarile efectuate, va putem directiona spre articolele cu motorizarea potrivita, insa in dotarea oricarui profesionist in domeniu trebuie sa fie ambele variante de compactare.

Modelele de maiuri fabricate de producatorii de prestigiu Honda si Stager sunt caracterizate de echilibrare in momentul operarii si sunt proiectate pentru a functiona in conditiile dure de lucru specifice santierelor.

In special pentru compactarea santurilor, compactarea solurilor de diferite tipuri (coezive sau granulare), compactarea in spatii dificile (inguste) etc.

 Avantajele colaborarii cu TeHnoCenter.ro

Asiguram conditiile de livrare rapida, consultanta gratuita pentru selectarea solutiei adecvate, precum si garantie pentru produsele comandate – garantia acordata este specificata in descrierea fiecarui produs existent in catalog.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: