Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Incalzitoare motorina cu infrarosu

Incalzitoare pe motorina cu infrarosu – Randament maxim si durabilitate indelungata

Terasa in aer liber este un mediu placut si relaxant de a va petrece timpul liber, chiar si in sezonul rece, cand soarele nu mai asigura necesarul de caldura. Datorita tehnologiei, confortul termic este posibil cu gama de incalzitoare pe motorina cu infrarosu de la TeHnocenter, deosebit de performante si sigure in exploatare.

Confort sporit cu incalzitoare pe motorina cu infrarosu, solutia ideala pentru orice spatiu deschis

TeHnoCenter va pune la dispozitie incalzitoare pe motorina cu infrarosu usor de transportat si utilizat, destinate suplimentarii necesarului de caldura in lipsa soarelui in incaperi mari deschis partial, spatii deschise si orice alte spatii temporare. Spre deosebire de restul sistemelor de incalzire care functioneaza prin incalzirea aerului, razele infrarosii strabat aerul si incalzesc corpurile cu care vin in contact. Altfel spus, persoanele care se afla in apropierea incalzitoarelor vor recepta caldura si se vor simti confortabil. Efectul razelor infrarosii s-a remarcat si in cazul afectiunilor dermatologice, medicina utilizand adesea acest tip de terapie pentru tratarea lor. Razele incalzesc circulatia sanguina, relaxeaza muschii si ofera o senzatie de confort si caldura. Mai mult decat atat, toate obiectele - mese, scaune, banci - aflate intr-o incapere incalzita cu aceste dispozitive preiau caldura generata de razele infrarosii si o propaga in intreaga incapere, ceea ce contribuie la cresterea temperaturii.

 

Inovatie si performanta cu producatori de top – Incalzitoare pe motorina cu infrarosu de la TeHnoCenter.ro

Odata cu interzicerea fumatului in spatii publice, dar si afinitatea clientilor din baruri, cafenele si restaurante de a-si petrece timpul pe terasa, indiferent de anotimp, aceste incalzitoare pe motorina cu infrarosu s-au dovedit a fi o solutie excelenta pentru majoritatea patronilor. TeHnoCenter.ro comercializeaza produse marca Biemmedue, Master sau Calore, acestea avand puteri calorice cuprinse intre 17 kW si 45.5 kW. Fiind realizate in conformitate cu toate normele referitoare la calitate si siguranta, acestea au un debit intens de caldura, un nivel redus de zgomot si o constructie robusta si fiabila.

Incalzitoare pe motorina cu infrarosu – O investitie pe termen lung profitabila

In ce consta eficacitatea sistemelor de incalzire pe motorina cu infrarosu? Exista mai multe avantaje de care va puteti bucura:

 • Randament maxim de incalzire;
 • Posibilitatea de reglare a temperaturii;
 • Rezistenta indelungata;
 • Zgomot redus;
 • Posiblitatea de amplasare a sursei de caldura in orice zona;
 • Fara efecte daunatoare asupra omului;
 • Siguranta in utilizare;
 • Consum redus de combustibil;
 • Ocupa spatiu foarte putin;
 • Costuri de intretinere nesemnificative;
 • Instalare simpla;
 • Prelungirea perioadei de functionare a terasei si cresterea veniturilor.

 

Spatii „inundate” de caldura cu gama de incalzitoare pe motorina cu raze infrarosii, de la TeHnoCenter.ro

Caldura obtinuta prin unde infrarosii are efecte benefice asupra organismului uman si asigura o stare de bine imediata, gama de incalzitoare pe motorina cu infrarosii fiind ideala pentru spatiile deschise aflate in aer liber. TeHnoCenter va sta la dispozitie cu produse profesionale, dar si preturi avantajoase, satisfactia dvs. fiind garantata.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: