Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Placi compactoare unidirectionale

Placi compactoare unidirectionale proiectate pentru domenii diverse de utilizare in constructii

Utilajele pentru compactare sunt echipamente deosebit de fiabile si eficiente pentru ca proiectele de constructii desfasurate sa fie efectuate corect pas cu pas. Aceste placi compactoare unidirectionale sunt concepute pentru lucrarile profesionale de constructii care necesita utilizare intensiva, care vizeaza cresterea densitatii solului sau a stratului de asfalt si pentru a pregati suprafetele cu o aderenta optimizata la turnarea materialelor de baza.

Prezentarea caracteristicilor tehnice ale placilor compactoare unidirectionale

Fiind utilizate timp indelungat, placile compactoare sunt prevazute cu dispozitive impotriva trepidatiilor, amortizoarele de tip heavy-duty ale manerelelor reducand vibratiile si facilitand procesul de lucru. Unitatea de vibrare amplasata in partea centrala distribuie uniform forta de compactare pe suprafata placii in momentul operarii.

Majoritatea modelelor sunt prevazute cu functii si dotari standard: rezervoare apa, extensii laterale, manere usor manevrabile si pliabile – fiecare model prezentand anumite caracteristici unice, in functie de compania producatoare si pretul achitat. 

Placi compactoare distribuite de TeHnoCenter.ro - Principalele beneficii oferite utilizatorilor

O serie de beneficii generate de utilizarea placilor compactoare unidirectionale le asigura clientilor nostri lucrari de constructii finalizate optim si in siguranta:

- Design robust;

- Controlul ergonomic al acceleratiei;

- Facilitare la pornire / oprire;

- Sistem pentru diminuarea vibratiilor produse la nivelul mainilor sau bratelor utilizatorilor;

- Siguranta la utilizarea pentru compactarea santurilor

- Asigurata de rame metalice amplasate lateral.

In urma operatiunilor de compactare, presiunea exercitata asupra diverselor suprafete consta in netezirea si uniformizarea acestora, dar si in optimizarea permeabilitatii, fie ca este vorba de sol sau de asfalt.

Parteneriate cu furnizori de incredere – Atuul magazinului online TeHnoCenter.ro

Specializat in comercializarea utilajelor de constructii, magazinul TeHnoCenter cunoaste necesitatile dezvoltatorilor implicati in acest domeniu si selecteaza atent echipamentele si accesoriile aferente comercializate prin mentinerea unor parteneriate de incredere cu furnizori renumiti.

Placi compactoare produse de compania

Masalta O companie care s-a remarcat prin ascensiunea rapida, impunand un standard de calitate pentru echipamentele comercializate. Activitatea companiei se restrange la utilaje si echipamente de mici dimensiuni, astfel incat calitatea produselor s-a mentinut de-a lungul anilor. Placile compactoare de tip unidirectional si reversibil, cilindri vibrocompactori, maiuri compactoare, finisoare si vibratoare beton, taietoare beton si asfalt sunt doar cateva dintre sculele si echipamentele fabricate si distribuite in intreaga lume de compania Masalta.

Placi compactoare unidirectionale fabricate de Honda

Un nume sonor in diferite industrii, aceasta companie produce si asigura performanta si in domeniul cosntructiilor. Recunoscuta pentru motorizarea fiabila, Honda seteaza standardele pentru motoare de incredere, cu capacitate maxima de lucru.

TeHnoCenter.ro – Servicii profesionale pentru alcatuirea unei flote performante de echipamente de constructii

Reusita proiectelor de constructii reprezinta un cumul de factori care influenteaza in mod direct calitatea lucrarilor efectuate:

• Pregatirea personalului operator;

• Responsabilitatea si directivele sefului de santier in distribuirea sarcinilor;

• Materiale utilizate;

• Fiabilitatea si performanta utilajelor utilizate.

Ne adresam atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice, garantiile acordate fiind similare pentru ambele categorii de clienti, indiferent de produsul achizitionat. Sustinem activitatea companiilor de constructii aflate la maturitatea activitatii, a celor aflate in dezvoltare, dar si a companiilor care se ocupa cu furnizarea serviciilor de inchiriere utilaje mici si mari pentru proiecte de constructii.

Consultarea catalogului cu produsele specifice acestei categorii asigura obtinerea tuturor informatiilor necesare pentru selectarea celor mai bune echipamente. Pentru solicitarea detaliilor suplimentare privind echipamentele comercializate, comenzi si chiar pentru o colaborare permanenta cu specialistii TeHnoCenter, contactati-ne chiar acum.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: