Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de indoit teava

Masini de indoit teava TeHnoCenter – Echipamente utilizate la scara larga - Fiabilitate si rezistenta

Tevile sunt piese lineare ce trebuie prelucrate in functie de fiecare proiect in parte, utilizarea acestora fiind extrem de raspandita in diverse domenii. Majoritatea tevilor sunt indoite pentru a obtine elemente structurale cu o forma adecvata. In acest sens, TeHnoCenter propune o gama variata de masini de indoit teava, deosebit de eficiente si performante.

Ce sunt aceste masini de indoit teava?- Principii de functionare

Masina de indoit tevi este un echipament cu aplicabilitate variata, ce poate fi utilizat pentru obtinerea unor structuri precum balustrade, cadre pentru mobilier, manere si multe alte piese ce servesc industriei constructoare de masini , dar si transportului de substante. Procesul de indoire a tevilor se poate realiza prin mai multe metode – lovire, presare, roluire etc, toate avand la baza acelasi concept. Aceste masini de indoit teava faciliteaza obtinerea unor elemente structurale rezistente si calitative, fiind adaptate fiecarei arii de utilizare.

 

Tipuri de masini de indoit teava – Solutii profesionale complete Rothenberger

Indoirea tevilor este un proces care are nevoie de echipamente performante, iar TeHnoCenter ofera atat dispozitive manuale si electrice, cat si dispozitive actionate hidraulic. Tevile metalice pot fi indoite dupa anumite forme sau fara matrite ajutatoare, indiferent ca acestea sunt rotunde sau rectangulare. Asadar, putem distinge intre urmatoarele tipuri de echipamente:

  • Aparate de indoit tevi manuale – Sunt dispozitive de indoit cu doua maini a caror greutate este redusa, ceea ce asigura o utilizare fara efort;utilizate in special pentru aplicatii mobile;
  • Masini de indoit teava electrice – Sunt echipate cu motoare ce genereaza forta necesara indoirii tevilor; sunt alcatuite dintr-un segment de indoire si un papuc de glisare;
  • Masini de indoit teava hidraulice – Sunt echipate cu un piston hidraulic ce este actionat manual si care genereaza toata forta nevesara procesului de indoire; procesul se realizeaza prin presarea tevii.

 

Rothenberger este partenerul de incredere al firmei TeHnoCenter, astfel ca toate echipamentele din aceasta gama ii apartin acestui producator.

Despre masini de indoit teava si elongatie – Detalii tehnice utile

Elongatia este gradul pana la care o teava suporta procesul de indoire la care este supusa, fara ca aceasta sa crape sau sa fie afectata. Elongatia reprezinta un factor important in procesul de prelucrare al a tevilor mai ales din punctul de vedere al materialului din care este realizata teava. De exemplu, inoxul are cea mai mare elongatie, tevile din inox fiind usor de indoit in comparatie cu tevile din alte oteluri. Prin urmare, pentru a alege corect acele masini de indoit teava potrivite activitatilor dumneavoastra, trebuie sa tineti cont de fiecare detaliu tehnic , dar mai ales de principiile de functionare ale acestora si modul in care reactioneaza fiecare material.

Masini de indoit teava de la TeHnoCenter.ro – Solutii reale

TeHnoCenter.ro nu este doar un funizor de masini de indoit teava, ci si un partener de incredere care va sta la dispozitie cu asistenta tehnica. Astfel, aveti posibilitatea de a opta pentru echipamentul potrivit necesitatilor dvs., la un raport calitate-pret foarte avantajos.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: