Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0
PRIMA PAGINA»GARANTII SI SERVICE

Garantii si service

Garantia produselor vandute TeHnoCenter

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre TeHnoCenter beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor , respectiv 12 luni pentru persoane juridice si 24 luni pentru persoane Fizice .

Produse cu certificat de garantie emis de TeHnoCenter Pentru a-ti facilita accesul la service in cazul unei eventuale defectari a produsului in perioada de garantie, am incheiat parteneriate cu marii producatori astfel incat sa-ti putem oferi reparatia prin intermediul certificatului emis de TeHnoCenter . Asadar, pentru o parte dintre produsele vandute de TeHnoCenter vei primi certificat de garantie emis de catre noi in format electronic. Certificatul il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele. In acest caz, daca produsul se defecteaza in perioada de garantie iti asiguram reparatia prin serviciul Pick-up & return: completezi formularul de reparatie produs, trimitem curierul la tine sa ridice produsul, gratuit, si dupa ce il reparam ti-l inapoiem tot prin curier, gratuit.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de TeHnoCenter vei primi certificat de garantie emis de producator sau importator in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie. Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ importatorului , in centrele specificate in certificat. Trebuie doar sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

Produse resigilate

Toate produsele resigilate sunt insotite de certificate de garantie emis de TeHnoCenter in format electronic. Certificatul il vei primi pe email, dar il poti descarca si din contul tau de client, sectiunea Garantiile mele. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie al fiecarui produs.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: