Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0
PRIMA PAGINA»TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

 

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului web TeHnoCenter.ro sunt considerate corecte in momentul includerii acestora. TeHnoCenter.ro nu este responsabil si nici nu garanteaza pentru aceste informatii si nu isi asuma nici o raspundere pentru orice inexactitati sau omiteri din site-ul web TeHnoCenter.ro


Prin utilizarea acestui site web, va exprimati acordul cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site web.


Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari. Continuarea utilizarii sitului de catre Dumneavoastra ulterior unor astfel de schimbari inseamna ca acceptati respectivele schimbari. Copyright Continutul site-ului web apartin apartin S.C. Tehno Center Int Srl. Toate drepturile rezervate.

Marca TeHnoCenter poate fi folosita doar cu permisiunea si acordul companiei. Folosirea siglei TeHnoCenter pentru publicitate si promovare poate fi folosita doar cu acordul scris S.C. Tehno Center Int Srl


Toate marcile comerciale si marcile inregistrate, prezente pe acet site web, apartin producatorilor cu care TeHnoCenter colaboreaza. Absolvirea de raspundere INFORMATIILE DE PE ACEST SITE WEB SUNT FURNIZATE "CA ATARE". TeHnoCenter ESTE ABSOLVITA DE ORICE RASPUNDERE FATA DE ORICE TERTA PARTE SAU DE ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU ALTE DAUNE CE AR PUTEA DECURGE CA URMARE A UTILIZARII ACESTUI SITE WEB, SAU A ORICAREI PAGINI WEB CU CARE ESTE STABILITA O LEGATURA HIPERLINK, INCLUSIV, FARA LIMITARE, ORICE PIERDERE DE BENEFICII, INTRERUPEREA ACTIVITATII, PIERDEREA DE PROGRAME SAU ALTE DATE DE PE SISTEMUL DUMNEAVOASTRA DE GESTIUNE A INFORMATIILOR SAU PRIN ALTE MIJLOACE,CHIAR DACA SUNTEM IN MOD EXPRES AVERTIZATI PRIVIND POSIBILITATEA PRODUCERII UNOR ASEMENEA DAUNE.


TeHnoCenter nu acorda garantii si/sau nu raspunde in nici un fel cu privire la orice alt site web pe care il puteti accesa de pe aceasta pagina. Acestea sunt furnizate doar ca un element de comoditate si nu inseamna ca TeHnoCenter aproba sau accepta o responsabilitate pentru continutul sau utilizarea unui asemenea site web. In plus, de dumneavoastra depinde sa va luati masuri de precautie si sa va asigurati ca orice selectati pentru utilizare nu contine virusi, viermi informatici, Troieni si alte articole de natura distructiva.


Informatiile de pe acest site web pot contine inexactitati tehnice sau greseli de tipar.
Informatiile cuprinse in aceste site-uri web pot fi modificate in orice moment fara o notificare prealabila sau obligatie. Comentarii, Intrebari si sugestii Retineti ca orice informatii, sugestii nesolicitate, idei sau alte cereri vor fi considerate de drept ca nefiind confidentiale si fara drept de proprietate. Prin trimiterea oricarei informatii sau material, acordati TeHnoCenter dreptul nerestrictionat, irevocabil de a utiliza, reproduce, afisa, prezenta, modifica, transmite si distribui acele materiale sau informatii si sunteti de asemenea de acord ca TeHnoCenter este libera sa utilizeze orice idei, concepte, cunostinte sau tehnici pe care ni le trimiteti in orice scop.

TeHnoCenter colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site web, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul nostru exclusiv, privitoare la utilizarea sitului web.
Utilizatorii acestui site web pot opta sa primeasca mesaje de email ocazionale de la TeHnoCenter.

TeHnoCenter nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre TeHnoCenter  si activitatile sale profesionale si de afaceri.
Daca utilizatorul doreste sa stearga orice informatie proprie cu caracter personal aflata in posesia TeHnoCenter in orice moment si pentru orice motiv, el trebuie sa contacteze TeHnoCenter si sa solicite in mod specific si in scris stergerea respectivei informatii.


În scopul funcționării programului Magazin de încredere după cumpărăturile efectuate pe acest site, adresa de e-mail și numele produsului cumpărat vor fi transmise către compari.ro (Compari.ro fiind în proprietatea Naspers OCS Hungary Kft. Ungaria, 1074 Budapesta, strada Rákóczi nr. 70-72., Cod fiscal: 24868291-2-42, CUI: 01-09-186759). Scopul transmiterii datelor este cererea feedback-ului clienților și afișarea opiniilor lor pe site. Datele transmise astfel sunt tratate de către Naspers OCS Hungary Kft. conform politicii de gestiune și protejare a datelor www.compari.ro

Modalitati de livrare : Livrarea produselor se poate face prin curieri proprii sau prin curier rapid - Fan Curier - Urgent Curier - DPD Curier sau Same Day Curier . Termenul de livrare mediu este de 24-72 ore de la lansarea comenzii .

TeHnoCenter nu vinde produse in afara tarii .

 

Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane fizice Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative , "Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 , in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face in termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare.

Art. 14, Alin. 3 din aceasi lege mai sus mentionata spune astfel : "Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor." Tehno Center Int Srl recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul. Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mai sus mentionate.

Tehno Center Int Srl va returna contravaloarea comenzii, mai putin costurile de transport facturate, in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat, insa nu mai tarziu de 14 zile din momentul solicitarii de retragere / renuntare / returnare. Conform Art. 11 din O.U.G. 34/2014, "Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract" folosind una din variantele mai jos prezentate : a) Procedura de retur: - pasul 1: Se completeaza formularul de retur - pasul 2: Se trimite produsul in atentia Departamentului Service , la adresa transmisa in raspunsul primit dupa transmiterea formularului de retur . In pachet trebuie sa existe o copie dupa factura de achizitie sau cererea de retur (cererea de retur printata sau numarul cererii de retur scris pe o foaie) pt a putea identifica comanda de provenienta b) Formular de retragere : Formularul de retur in format tipizat se poate descarca de ''AICI '' ) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa office@tehnocenter.ro

2. Retragerea din contract sau renuntarea la cumparare - persoane juridice (operatori economici *) Solicitarea de retur in cazul persoanelor juridice se va face pe mail, la office@tehnocenter.ro Persoanele juridice au conditii speciale de retur, conform celor de mai jos: - perioada de 3 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produsului / produselor - minim 3 comenzi finalizate (si nereturnate) in prealabil celei pentru care se doreste returnate cu o valoare de minim. 10.000 de lei - completarea formularului de retur in care se va mentiona motivul returnarii si contul IBAN (obligatoriu) - produsul returnat sa fie sigilat sau nefolosit* (*in cazul produselor fara sigiliu specific – de asemenea in astfel de cazuri se aplica si conditile de la PUNCTUL 3 din politica de retur) - produsele acceptate ca retur, se vor returna in termen de maxim 3 zile (calendaristice) de la confirmarea de retur Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala, in maxim 30 de zile de la receptionarea returului. * Orice operator economic inregistrat la ANAF in baza unui CUI/CIF cu exceptia organizatilor non-profit sau a asociatilor alcatuite din persoane fizice care nu au ca scop profitul (ex. asociatii de locatari). 3. Produse excluse, fara drept de returnare * Produsele din categoria "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, sau a produselor care suporta modificari fata starea initiala, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.) Exemplu : Generatoare de curent cu pornire automata , pompe submersibile cu rezervor de presiune separat . * Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat . * Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc . * Echipamentele care au fost livrate cu bonusuri sau cadouri si nu se mai afla in ambalajul original sau in starea initiala . Aceste exceptii se aplica conform Art. 16 din O.U.G. 34/2014. 4. Date returnare Returnarea se va face conform datelor de mai jos : Returnarea se poate face doar la adresa primita pe mail , prin curierat (recomandat Cargus Curier sau Fan Courier), sau personal. Expeditorul raspunde de corectitudinea datelor inscrise pe documentul de transport (AWB) cat si de ambalarea corecta si etichetarea coletelor. Coletele trimise de catre expeditor trebuie sa fie ambalate intr-un mod care sa protejeze produsul de factorii ce pot duce la deteriorarea acestuia pe toata durata transportului (se recomanda folosirea elementelor de siguranta, ex: poliester, carton, folie bule de aer, etc. ). De asemenea, se recomanda ambalarea coletului astfel incat sa corespunda greutatii, formei si naturii continutului, cat si modului si duratei transportului. Ambalajul trebuie sa protejeze continutul astfel incat sa nu poata fi deteriorat prin presiune sau manipulari succesive, putând fi, dupa caz, din cutii de carton, placaj, lemn, plastic umplut cu polistiren. Termenul de procesare al unei returnari, din momentul livrarii coletului de catre firma de curierat, poate varia de la 24 la 72 de ore. Returnarile prin curierat rapid sau prin posta nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar.

Important:
Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@tehnocenter.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. SC Tehno Center Int SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului. De asemenea, SC TeHnoCenter SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru incompatibilitatile aparute intre produsele achizitionate de la alte firme si cele achizitionate de la SC Tehno Center Int SRL.

3. Drepturile de proprietate intelectuala .

Continutul, in intelegerea termenului din sectiunea Definitii si incluzand – dar nelimitandu-se la acestea – logouri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezente pe Site, este proprietatea exclusiva a TeHnoCenter , acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Clientului, Utilizatorului sau Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in orice mod, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de TeHnoCenter , includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al TeHnoCenter asupra Continutului, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, altfel decat cu acordul scris expres al TeHnoCenter . Orice Continut la care Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre TeHnoCenter si acesta, fara nicio garantie implicita sau expres formulata din partea TeHnoCenter cu referire la acel Continut. Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale si numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document. In cazul in care TeHnoCenter confera Clientului, Utilizatorului sau Vizitatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct un anumit Continut la care Clientul, Utilizatorul sau Vizitatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui Continut definit in acord, numai pe perioada existentei respectivului Continut ori a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista. Respectivul acord nu reprezinta un angajament contractual din partea TeHnoCenter pentru Clientul, Utilizatorul, Vizitatorul sau un alt tert care are ori obtine acces la acest Continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Niciun Continut transmis Clientului, Utilizatorului sau Vizitatorului, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea TeHnoCenter si/sau al angajatului ori tertului imputernicit TeHnoCenter care a mijlocit transferul de Continut fata de respectivul Continut. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele expres permise prin prezentii Termeni si conditii, ori prin acordul de utilizare care insoteste Continutul, in masura in care un astfel de acord exista. Orice problema legata de incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala prin continutul afisat pe Site (inclusiv in cazul Review-urilor) poate fi semnalata la adresa de e-mail office@tehnocenter.ro

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: