Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare curent

Generatoare curent – Fara caderi de tensiune sau aparatura defecta – Siguranta si confort asigurata de TeHnoCenter.ro Energia electrica reprezinta o resursa indispensabila vietii moderne, indiferent ca ne referim la propriile gospodarii sau la marile ramuri ale industriei. Pe langa instalatia de curent electric, exista si generatoare curent pe care le putem folosi in diverse situatii, TeHnoCenter.ro fiind partenerul ideal pentru o astfel de investitie.

Design robust, autonomie ridicata si functii suplimentare – Gama de generatoare curent TeHno Center Ca urmare a suprasolicitarii retetelor de curent de catre numarul mare de consumatori, dar si a lipsei de instalatii electrice de alimentare a gospodariilor din mediul rural, generatorul electric a devenit cea mai buna solutie. Astfel, TeHnoCenter.ro va intampina cu o gama completa de generatoare electrice performante, la cele mai avantajoase preturi. Acestea asigura economie de carburant si o tensiune stabila pentru orice dispozitiv electric, dar si un nivel cat mai mic de zgomot. De asemenea, datorita sistemelor de combustie ultra-moderne, aceste dispozitive faciliteaza arderea combustibilului si maximieaza autonomia acestuia. In plus, functii precum protectia la suprasarcina si lipsa de ulei sunt optiuni care contribuie la o functionare sigura si eficienta.

Generatoare curent – Peformanta asigurata de catre profesionisti – Descopera cele mai apreciate brand-uri de pe piata! Deoarece calitatea si randamentul sunt doua atribute absolut necesare pentru un generator de curent, TeHnoCenter va pune la dispozitie echipamente realizate de catre cei mai apreciati producatori din domeniu. Printre marile nume ale industriei producatoare de generatoare curent in colaborare cu TeHnoCenter regasim: Honda Agt, Kipor, Kohler , Stager, Ford, Genmac, Mitsubishi etc. Toate acestea au garantia unei investitii inteligente care isi va demonstra importanta si utilitatea odata cu trecerea timpului.

Tipuri de generatoare curent – TeHnoCenter.ro va ofera echipamente pentru aplicatii domestice si industriale TeHnoCenter aduce in atentia dumneavoastra o gama variata de produse de top, acestea fiind disponibile in mai multe categorii de generatoare pentru curentul electric. Astfel, puteti opta pentru:

* Generatoare de curent monofazate - Aceasta clasa este alcatuita din generatoare curent a caror tensiune electrica este de 230V, fiind ideale pentru aplicatii domestice sau semi-industriale;

* Generatoare de curent portabile trifazate - Tensiune caracteristica de 230-380V si o putere de generare a curentului mai mare; Generatoare digitale - Acestea sunt ideale pentru echipamentele sensibile la fluctuatii de tensiune, sunt foarte silentioase si fiabile, avand un design compact;

* Generatoare cu pornire automata – Acestea au avantajul de a porni in mod automat in cazul unei caderi de tensiune neasteptate. Pot fi programate pentru oprire/pornire;

* Generatoare de sudura – Acestea sunt prevazute cu motoare profesionale, puternice si bine dimensionate; modele disponibile atat pentru aplicatii casnice, cat si industriale;

* Generatoare curent stationare – Au o structura solida si o performanta ridicata, acestea fiind potrivite pentru santiere si aplicatii industriale diverse.

TeHnoCenter.ro – Generatoare curent moderne la un raport calitate-pret avantajos –Investeste in tehnologie! Deoarece tehnologia se afla intr-o continua evolutie, este important sa aveti acces la cele mai noi linii de productie in materie de generatoare curent. TeHnoCenter.ro va ofera echipamente optimizate realizate de catre producatori de top, la cele mai bune preturi .

CATEGORII DISPONIBILE IN GENERATOARE CURENT

PRODUSE DISPONIBILE IN GENERATOARE CURENT

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: