Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motosape Profesionale Honda , AGT

Motosape de la TeHnoCenter - Utilaje performante, ideale pentru muncile agricole .

Mijloacele traditionale de sapat si pregatit gradina nu mai reprezinta metode eficiente de lucru in agricultura, tehnologia moderna fiind cea agreata de catre agricultori in prezent. TeHnoCenter.ro va pune la dispozitie motosape profesionale de inalta calitate, pe care le puteti folosi pentru a economisi timp, efort fizic si resurse materiale.

Generalitati despre motosape TeHnoCenter – La ce sunt utile?

Motosapa este un utilaj agricol de mici dimensiuni, folosit la sapatul pamantului si indepartarea buruienilor. Acesta faciliteaza munca fermierilor si minimizeaza timpul de lucru, terenurile fiind pregatite rapid pentru semanat. Datorita automatizarii, oamenii reusesc sa obtina recolte mai bogate intr-un timp mai scurt, iar aceste motosape sunt doar o parte din intreg arsenalul de echipamente si utilaje destinate muncii agricole de tip industrial. In functie de model, puterea motorului sau accesoriile din dotare, acestea pot fi utilizate fie pentru propria gradina, fie pentru suprafete mari de teren, eficienta lor fiind aceeasi in ambele cazuri.

Cum alegeti motosape de calitate? Cateva recomandari TeHnoCenter Motosapa .

 

 • Ideala pentru orice utilizator trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:
 • Motor in 4 timpi pentru a facilita modul de lucru;
 • Consum mic;
 • Greutate redusa pentru o manipulare cat mai usoara;
 • Manere ergonimice pentru o utilizare confortabila;
 • Cutite din aliaje rezistente, tratate impotriva coroziunii si degradarii;
 • Posibilitatea de a regla inaltimea si latimea de lucru.

O gama variata de modele motosape Honda si AGT – Alegeri inspirate pentru gradina ta!

 

TeHnoCenter pune accent pe calitate si performanta, motiv pentru care toate modelele de motosape apartin unor producatori de prestigiu, care s-au impus pe piata de profil datorita inovatiilor in materie de echipamente si utilaje pentru gradina. Asadar, puteti alege dintre diverse motosape Honda, AGT –Honda, AGT- Kohler, Agt -Briggs&Stratton, Media Line si alte marci populare. Acestea sunt dotate cu motoare puternice cuprinse intre 5.5 – 7 cp, pentru a face fata atat utilizarilor din mediul gospodaresc, cat si utilizarii intense.

Reguli de ingrijire si protectie motosape de la TeHno Center

Pentru a va bucura de ajutorul acestor utilaje performante o perioada cat mai lunga, este important sa acordati atentie modului de exploatare, ingrijire si protectie. Cu alte cuvinte, asigurati-va ca tineti cont de:

 • Citirea manualului de utilizare si respectarea tuturor indiatiilor primite de la producator;
 • Folosirea unui combustibil de calitate, de preferat cel recomandat de catre producator;
 • Verificarea periodica a utilajului (filtru de aer, ambreiaj, cutite si alte componente importante);
 • Solicitarea unui specialist in cazul in care sunt necesare reparatii sau inlocuiri de piese;
 • Depozitare in spatii uscate, ferite de umezeala sau substante chimice.

 

TeHnoCenter.ro – Magazinul de unde poti achizitiona motosape la preturi avantajoase

Un teren agricol bine ingrijit si prelucrat reprezinta conditia necesara pentru obtinerea unei culturi bogate. Daca in trecut oamenii erau nevoiti sa depuna eforturi fizice covarsitoare, astazi tehnologia vine in ajutor cu o gama variata de echipamente si utilaje, printre care si motosape. TeHnoCenter.ro este partenerul ideal pentru astfel de investitii, calitatea motosapelor fiind garantata.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: