Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de finisat beton simple

Masini de finisat beton simple

Tehnologia utilizata pentru tratarea si realizarea suprafetelor de beton include si slefuirea dupa uscare, procedeu recomandat pentru finisajele de calitate a suprafetelor tratate. Pentru a obtine suprafete netede, oferim o gama completa de masini de finisat beton simple, reprezentand solutia optima si economica pentru slefuirea suprafetelor mici, a marginilor sau colturilor. Masinile pentru finisat beton - numite si slefuitoare sau masini pentru slefuit – comercializate de expertii in utilaje constructii din magazinul nostru TeHnoCenter.ro utilizeaza tehnologii moderne, sunt proiectate pentru performanta si cu design ergonomic, fiind esentiale pentru procesul de finisaj al suprafetelor din beton.

 Caracteristicile tehnice ale masinilor de slefuire a betonului

  • Asigura lucrul in spatiile greu accesibile;
  • Sunt prevazute cu maner pliabil pentru usurinta depozitarii, transportului si manevrarii;
  • Greutatea asigura finisare precisa;
  • Detin functie de reglare a inclinatiei lamelor;
  • Masinile de finisat beton simple sunt proiectate cu sistem pentru lucrul pe langa stalpi;
  • Sunt dotate cu inele rotative pentru glisare in apropierea peretilor;
  • Au integrate rezervoare de combustibil si apa care fac fata perioadelor prelungite si intense de lucru.

 Avantajele slefurii betonului cu ajutorul masinilor de finisat

  • Operare facila - Centrul de greutate este plasat jos, fapt care permite un nivel optim de manevrabilitate;
  • Siguranta suplimentara - Unele model prezinta comutator de siguranta care blocheaza/opresc motorul in cazul in care operatorul pierde controlul asupra aparatului;
  • Investie durabila – Perioada lunga de utilizare - Angrenajul supradimensionat garanteaza o durata mare de utilizare a echipamentului de slefuire.

 TeHnoCenter.ro- Specialisti in identificarea solutiei potrivite pentru problemele potrivite

Fie ca sunteti dezvoltator imobiliar, detineti o firma care ofera servicii de inchiriere sau sunteti liber profesionist si practicati aceasta frumoasa meserie, va suntem alaturi pentru actualizarea echipamentului utilizat.

Alegem impreuna articolul potrivit din categoria masini de finisat beton simple, dar va putem face si un pachet care sa cuprinda toate utilajele care completeaza tehnologia pentru lucrarile pentru beton: vibratoare, rigle si grinzi, betoniere - in functie de necesitatile zilnice de utilizare si dimensiunile proiectelor desfasurate.

 Consultanta specializata pentru selectarea modelului potrivit

Chiar daca puteti aloca un buget mare – plata unui pret ridicat pentru achizitionarea unei masini de finisare a betonului, consultati in prealabil documentatia tehnica aferenta fiecarui produs din aceasta gama. Selectarea aparaturii potrivite se face nu doar din punct de vedere a pretului, ci si in functie de necesitatile reale de utilizare: pentru proiecte civice si alte lucrari de reparatie in locuinte, va recomandam achizitionarea unui model fiabil, dar care sa corespunda cerintelor spatiului.

Pentru proiectele complexe de amenajare si constructie cladiri de mari dimensiuni – centre comerciale, insitutii, constructii industriale, hale depozite sunt recomandate modele de slefuitoare cu rotor dublu, care asigura acoperirea si slefuirea betonului pe suprafete mari si foarte mari.

TeHnoCenter.ro - Servicii integrate Serviciile de consultanta sunt acordate de catre consultantii

TeHnoCenter total gratuit, clientii primind informatii utile legate de orice tine de livrare/comenzi/plati, dar si informatii referitoare la specificatiile tehnice ale utilajelor comercializate. Crearea unui cont de utilizator permite urmarirea cosului de cumparaturi in momentul cercetarii produselor vizate, precum si plasare comenzii direct din contul de utilizator creat extrem de facil prin introducerea adresei de mail si alegerea unei parole (cont de utilizator si parola). Totodata, suntem mereu aproape de clientii nostri si am creat si optiunea digitala de a afla ultimele noutati – direct in casuta de mail. Va tinem la curent prin transmiterea periodica a newsletter-ului informativ – vei afla primul de reducerile si promotiile existente.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
5341 LEI
7372 LEI

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: