Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de spalat sub presiune

Masini de spalat sub presiune – pentru curatare profesionala cu jet de apa

Curatarea profesionala necesita utilizarea echipamentelor proiectate sa indeparteze eficient praful si depunerile persistente de murdarie. Gama de masini de spalat sub presiune se potriveste atat uzului casnic pentru curatarea masinii, aleilor si a elementelor existente in curte, dar mai ales pentru desfasurarea activitatii atelierelor, spalatoriilor auto si firmelor de constructii.

Tipuri de masini de spalat cu presiune – alege varianta potrivita nevoilor de utilizare

In functie de nevoile reale de utilizare, TeHnoCenter le pune la dispozitie aparatura de curatare prin exploatarea debitului de apa atat persoanelor fizicece sunt in cautarea unui sistem eficient curatarea eficienta a articolelor de uz caznic (mobilier gradina, scule si echipamente, masina, bicicleta, suprafete din curte etc), cat si persoanelor juridice - pentru a oferi serivicii ireprosabile de curatare.

Gama distribuita de magazinul specializat TeHnoCenter cuprinde aparatura profesionala fabricata de Comet, ale caror echipamente intrunesc caracteristicile produselor de top din aceasta categorie. Preturile se diferentiaza in functie de specificatiile tehnice, capacitatea de curatare si performanta de care clientii au nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Garantia calitatii echipamentelor si a rezultatelor generate este asigurata si de accesoriile care sunt vandute cu aparatul de spalat (perii, pistol de curatare, duze de sol, rezervoare de detergent). Accesoriile permit dirijarea jetul de apa pentru curatarea eficienta pe suprafete mari sau pentru orificiile dimensiuni mici ale diferitelor obiecte curatate.

 Criterii de selectie pentru achizitionarea solutiei adecvate de curatare profesionala

• Tipul de alimentare - Masinile de spalat sub presiune pe care le distribuie TeHnoCentersunt alimentate fie de combustibile, fie de curent electric. Pentru uzul casnic se poate opta pentru alimentarea cu electricitate, in timp ce pentru utilizarea in mediile industriale sau de spalatorii profesionale sunt recomandate cele alimentate cu diversi combustibili. pentru a permite portabilitatea si manevrabilitatea sporita. Indiferent de alegerea facuta, articolele comercializate in aceasta categorie asigura rezultate optime si siguranta in utilizare;

• Motorizare - Exploatarea debitului de apa impune o motorizare puternica, recomandarile rezumandu-se la utilizarea pentru care se face achizitia: cele utilizate in jurul casei (frecventa redusa de utilizare) ar trebui sa fie echipate cu motoare de 1000-2000 W, in timp ce masinile de spalat destinate utilizarii constante (uz zilnic) si pentru indepartarea substantelor precum vopsea si alte depuneri puternice, va fi nevoie de o motorizare mai mare din gama echipamentelor profesionale;

• Presiune si debit - Toate produsele din gama masinilor de spalat sub presiune disponibile in catalogul TehnoCenter sunt prezentate cu toate detaliile tehnice: presiunea, debitul, greutate. Luati in considerare materialele pe care le veti curata frecvent cu ajutorul acestor echipamente inainte de a selecta un anumit produs.O masina de spalat, cu presiune cuprinsa intre 100-150bar, ofera performante calitative pentru utilizarea in gospodarie, insa pentru spalarea profesionala este nevoie de echipamente cu presiunea mai mare.

 In ceea ce priveste temperatura apei, puteti selecta un aparat care foloseste apa calda sau unul care foloseste apa rece. Fiind realizate pentru curatarea profesionala, aceste echipamente ofera rezultate optime chiar daca functioneaza doar cu apa rece. Cu toate acestea, cele cu functie de incalzire a apei sunt potrivite pentru curatarea celor mai persistente urme grasimi, praf si murdarie. Reprezentantii companiei TeHnoCenter ofera serivicii de consultanta pentru alegerea unei masini de spalat sub presiune adecvate cerintelor de utilizare, in functie de criteriile selectate de clienti – pret, functii necesare si specificatii tehnice potrivite activitatii desfasurate.

CATEGORII DISPONIBILE IN MASINI DE SPALAT SUB PRESIUNE

PRODUSE DISPONIBILE IN MASINI DE SPALAT SUB PRESIUNE

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: