Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Ventilatoare Industriale

Ventilatoare industriale – Proiectate pentru circulatia aerului si imbunatatirea nivelului de ventilatie

Spatiile industriale necesita anumiti parametri pentru desfasurarea optima a activititatilor intreprinse de utilizatorii si beneficiarii incaperilor. Principala functie a acestor ventilatoare industriale este de a furniza un flux semnificativ de aer sau gaz spre diferite parti ale constructiilor, cladirilor cu diferite utilizari sau a altor structuri care impun un sistem performant de ventilatie.

Ventilatoare pentru aplicatii industriale – Tipologie, principiu de functionare si caracteristici

Ca definire generala a domeniului de aplicatii pentru care pot fi utilizate dispozitivele de ventilatie, acestea sunt necesare pentru eficientizarea perfomantei aparaturii sau sistemelor de racire, incalzire si dezumidificare. Prin urmare, montajul ventilatoarelor se impune atat in fabrici, spatii comerciale de dimensiuni mari, hale, depozite, cat si in cadrul santierelor de constructii, pe toata durata desfasurarii lucrarilor.

Principiul de functionare al ventilatoarelor de capacitate mare

Ventilatia este realizata prin rotirea constanta a lamelor, care sunt conectate la elementele componente de tipul arbore si butuc, alimentate de turbine sau motoare.

 Aplicatii principale

  • Aplicatii industriale - Cuptoare de racire, cuptoare caramida, racire motoare curent alternativ si continuu, racirea incaperilor care adapostesc echipamente, cabine electrice, racirea generatoarelor de energie;
  • Aplicatii in domeniul tehnologic - Ventilatia si transportul materiilor solide sau gazoase provenite in urma diferitelor procedee tehnologice; Aplicatii in domeniul constructiilor - Uscarea spatiilor umede, ventilatia spatiilor in care se lucreaza si eficientizarea lucrarilor de constructii efectuate.

 Tipuri de ventilatoare industriale

Aparatura de racire industriala este proiectata pentru mai multe aplicatii, in diferite configuratii, in functie de cerintele proiectului: ventilatoare axiale, centrifugale si tangentiale. TeHnoCenter distribuie diferite configuratii pentru ventilatoare industriale, pentru a acoperi cerintele de amplasare si montaj, conform specificatiilor de proiect.

  •  Ventilatoare cu suport mobile - Pentru portabilitate si flexibilitatea utilizarii;
  • Ventilatoare destratificatoare (de plafon)

 

 Toate articolele din aceasta gama sunt proiectate cu constructie compacta si robusta si sunt recomandate pentru aplicatii industriale.

 TeHnoCenter – Calitate si performanta de peste un deceniu

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul distributiei de echipamente profesionale, TeHnoCenter inseamna un ansamblu complet creat de echipe de experti, viziune axata pe inovatie si practici de vanzare transparente si avantajoase pentru clientii solicitanti.

Gama completa de ventilatoare axiale distribuite clientilor (persoane fizice si juridice)

Catalogul online cuprinde o varietate de ventilatoare cu configuratie de functionare axiala, usor de portat si de manevrat. In functie de bugetul alocat, presiunea si volumul de aer impus pentru optimizarea activitatilor industriale, puteti alege modelul care se incadreaza cel mai bine in cerintele formulate inaintea cautarii dispozitivului de ventilatie.

Experienta specialistilor TeHnoCenter garanteaza calitatea produselor achizitionate

Echipele formate din ingineri specializati selecteaza doar produsele proiectate si fabricate de marci renumite, pentru ca necesitatile aplicatiilor care caracterizeaza activitatea clientilor nostri sa fie solutionate de utilizarea echipamentelor profesionale. Ventilatoare industriale distribuite poarta marca producatorilor de top pe piata de profil la nivel mondial: MASTER - atat pentru ventilatoare axiale mobile, cat si pentru modelele destratificatoare.

 Imbunatatirea constanta a varietatii de echipamente si a serviciilor oferite

Mentinerea unui stoc variat de ventilatoare industriale reprezinta posibilitatea clientilor de a alege dintre mai multe optiuni, iar acordarea garantiei pentru toate echipamentele achizitionate reprezinta un aspect obligatoriu pentru compania TeHnoCenter. Dincolo de performantele aparaturii distribuite, ne preocupa asigurarea serviciilor de asistenta tehnica si consultanta in vederea alegerii celei mai potrivite solutii. Am ales pentru tine structurarea ofertelor intr-o maniera benefica oricarui tip de client si nevoile reale de utilizare, precum si optimizarea modalitatilor de plata si livrare.    

CATEGORII DISPONIBILE IN VENTILATOARE INDUSTRIALE

PRODUSE DISPONIBILE IN VENTILATOARE INDUSTRIALE

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: