Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de spalat sub presiune electrice si pe benzina

Pentru o curatare performanta folositi Masini de spalat sub presiune electrice si pe benzina

Echipamentele profesionale de spalare sub presiune raspund cu succes proiectelor de curatare clasice sau complexe si ajuta eficient la indepartarea murdariei, prafului, mucegaiului si a altor depuneri care sunt greu sau imposibil de curatat manual. Alimentate electric sau cu diferiti combustibili, aceste masini de spalat sub presiune electrice si pe benzina corespund cerintelor de utilizare in gospodarie sau cadrelor profesionale care ofere servicii specializate de curatare profesionala.

Gama de masini de spalat prin exploatare debit apa comercializate de TeHnoCenter

Suntem partenerul tau, fie ca esti persoana fizica sau juridica, spre a-ti asigura variantele de echipamente de curatare in functie de scopul achizitionarii unui astfel de produs. Masinile de spalat cu presiune reduc timpul si efortul depus pentru curatarea si spalarea diferitelor suprafete si obiecte din jurul casei si sustin activitatea intreprinsa de diferitele ateliere, companii de constructii, spalatorii auto, fabrici, hale. Fiind o unealta obligatorie pentru profesionisti, masinile sunt proiectate cu motorizare puternica, debit de apa potrivit suprafetelor curatate si alimentarea convenienta special pentru asigurarea si spalarea si curatarea profesionala.

Masini de spalat sub presiune electrice

Cele mai multe masini de acest tip sunt alimentate electric, fiind preferate atat de clientii persoane fizice, cat si de companiile si firmele care au nevoie de aceste echipamente pentru oferirea serviciilor de curatare profesionala sau activeaza intr-un domeniu care solicita curatarea in profunzime (ateliere, firme de constructii). Masinile de spalat industriale pot utiliza apa rece sau pot avea functie de incalzire a apei, in acest caz fiind prevazute cu termostat de reglare a temperaturii, in functie de persistenta depunerilor curatate.

 Masini de spalat sub presiune pe benzina

Modelele de aparate de curatat alimentate cu benzina sunt destinate utilizarii in mediile profesionale, pentru flexibilitatea portabilitatii in timpul manevrarii, pot fi proiectate cu o greutate redusa (mai putine componente din metal) si cu debit, presiune, putere mai mare comparativ cu cele electrice. Stocurile de echipamente distribuite de TeHnoCenter sunt completate permanent cu cele mai bune produse, fabricate de companii de top, nisate pe anumite segmente de aparatura. In categoria masini de spalat sub presiune alimentate de curent electric sau benzina, sunt prezente mai multe produse COMET, aceasta companie este axata pe aplicatii de pompe cu piston de inalta presiune.

Operarea in conditii de maxima siguranta a masinilor de spalat sub presiune

Utilizarea acestor echipamente implica anumite masuri de sigurantasi echipament de protectie pentru operatori. Acestia trebuie sa fie dotati cu incaltaminte antiderapanta, haine impermeabile, casca si ochelarii de protectie. In momentul manevrarii masinii de spalat este necesar ca operatorul sa protejeze aparatul de jetul de apa. In cazul echipamentelor alimentate cu electricitate, inainte de operatiunile de curatare a suprafetelor sau accesoriilor aparatului cu presiune, este nevoie de decuplarea acestuia de la sursa de alimentare.

Intretinerea masinilor de spalat prin exploatarea debitului de apa

TeHnoCenter ofera garantie pentru toate produsele din aceasta gama. Pentru a o mentine in stare de functionare excelenta timp indelungat, operatorii trebuie sa tina cont de cateva recomandari de intretinere:

• Curatarea elementelor si accesoriilor;

• Verificarea periodica a componentelor;

• Curatarea periodica a filtrului de combustibil;

• Controlarea, completarea si inlocuirea uleiului.

Respectarea recomandarilor de utilizare si intretinere asigura acordarea garantiei oferite, 1 an pentru persoanele juridice si 2 ani pentru clientii persoane fizice. Pentru detalii suplimentare privind specificatiile tehnice sau pentru a solicita consultanta in alegerea si utilizarea aparatelor de spalat sub presiune, puteti contacta oricand unul dintre reprezentantii TeHnoCenter.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
3248 LEI
6962 LEI
Presiune de lucru ( bar )
Tensiune de alimentare ( V )
Clasa

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: