Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Ferastraie circulare cu masa de santier

Ferastraie circulare cu masa de santier – Precizie si siguranta in exploatare – Prelucrarea superioara a lemnului cu TeHnoCenter

Destinate taierii de piese din lemn cu forme si dimensiuni diferite, ferastraiele circulare sunt prezente in orice atelier de prelucrare a lemnului. TeHnoCenter.ro comercializeaza o gama completa de ferastraie circulare cu masa de santier cu utilizari multiple, deosebit de puternice si fiabile.

Ce sunt si cum functioneaza aceste ferastraie circulare cu masa de santier ?

Ferastraiele circulare pentru santiere sunt utilizate la operatiunile de debitare si ajustare a pieselor din lemn si se caracterizeaza printr-o constructie simpla, motoare puternice si greutate redusa. La TeHnoCenter gasiti ferastraie circulare cu masa de santier portabile sau modele stationare, acestea fiind concepute astfel incat sa indeplineasca cele mai variate cerinte. Un ferastrau circular este format din: masa ferastrau , panza circulara, motor, extensie masa, capac protectie panza, bolt fixare parghie impingere material, manivela ajustare inaltime panza circulara, tubulatura aspiratie, manere si roti pentru transport, dar si alte accesorii. Utilizarea de extensii ale meselor ajuta la marirea suprafetei de lucru, ceea ce permite utilizatorului sa prelucreze piese de mari dimensiuni. Atunci cand panza circulara iese mai mult deasupra mesei, adancimea de taiere este mai mare, astfel ca exista posibilitatea de reglare a panzei in functie de necesitati. Prin urmare, toate accesoriile si componentele ferastraielor circulare contribuie la debitarea precisa a pieselor din lemn, abaterile fiind deosebit de mici.

Ferastraie circulare cu masa de santier de la producatori renumiti – Exploatare in conditii optime

Toate echipamentele destinate prelucrarii lemnului comercializate de TeHnoCenter sunt profesionale si sunt fabricate de producatori de top, precum Metabo, Scheppach, Proma sau Fervi. In functie de caracteristici, puteti opta pentru ferastraie circulare cu masa de santier ale caror discuri pot avea dimetre cuprinse intre 250 mm si 450 mm si motoare cu valori incepand de la 1.5 kW pana la 5.5 kW. Toate modelele sunt prevazute cu optiuni de extindere a suprafetei de lucru, protectie panza, roti si manere pentru transport, dar si alte accesorii utile.

Recomandari generale de siguranta – Utilizare ferastraie circulare cu masa de santier fara incidente

Pentru a evita ranirea personala, electrocutarea sau generarea unui incendiu, este important sa respectati cateva reguli de siguranta. Cele mai importante dintre acestea sunt:

  • Pastrati zona de lucru curata;
  • Nu utilizati ferastraul circular in prezenta lichidelor inflamabile sau a gazelor;
  • Nu permiteti accesul persoanelor neautorizate sau a copiilor in apropierea zonei de lucru;
  • Luati toate masurile de siguranta in ceea ce priveste alimentarea electrica;
  • Purtati echipament de protectie si protejati-va vederea (incaltaminte antiderapanta, masca de praf, antifoane, ochelari de protectie, salopeta etc.);
  • Utilizati numai accesorii compatibile cu modelul dvs de ferastrau circular;
  • Intretineti corespunzator unealta electrica;
  • Apelati numai la personal specializat pentru reparatii.

TeHnoCenter.ro - Ferastraie circulare cu masa de santier – Masini si unelte indispensabile pentru debitarea lemnului

Modelele de ferastraie circulare cu masa de santier au utilizari multiple si sunt ideale pentru taierea lemnului din orice unghi, cu ajutorul mai multor panze circulare, ce pot fi inlocuite cu usurinta la fiecare operatiune. TeHnoCenter ofera o gama larga de echipamente moderne, adaptate celor mai exigente cerinte, la preturi avantajoase.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
1522 LEI
4165 LEI
Diametru disc ( mm )
Putere motor ( kW )
Tensiune alimentare ( V )

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: