Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Compresoare pentru uz medical

Compresoare pentru uz medical – Dotarea corespunzatoare a oricarui laborator perfect functional

Cabinetele si laboratoarele medicale impun crearea unui spatiu care trebuie sa respecte cerinte specifice de umiditate, mediu steril si aer purificat, precum si un anumit debit pentru functionarea in parametri optimi a echipamentelor care folosesc aerul. Astfel, categoria compresoare pentru uz medical se adreseaza spatiilor medicale, in cadrul carora primeaza siguranta personalului si starea de sanatate a pacientilor, care au nevoie de un mediu propice pentru tratarea afectiunilor acute si cronice cu care sunt diagnosticati.

Descrierea compresoarelor destinate uzului medical

Echipamentele de compresare a aerului fabricate pentru utilizarea in spatiile medicale asigura un debit de aer refulat de 150l/minut, la o presiune maxima de 8 bar. Pentru a raspunde cerintelor si standardelor impuse de domeniul medical, compania TeHnoCenter completeaza periodica stocul cu echipamente pentru compresarea aerului marca FIAC, furnizor si producator specializat in compresoare medicale care prezinta garantia de sanatate si siguranta pacientilor prin sisteme complete care produc aer comprimat intr-o singura instalatie.

 Caracteristici tehnice

• Echipare cu pompe calitative care asigura lipsa oricarei impuritati sau reziduuri in aerul pe care il refuleaza;

• Pentru eliminarea condensului, anumite modele de compresoare marca FIAC sunt prevazute cu sistem de uscare prin absorbtie;

• Compresoarele sunt facil de operat, conform instructiunilor trasate de firma producatoare si respecta gradul de silentiozitate impus de spatiul in care sunt utilizate;

• Buteliile compresoarelor medicale sunt vopsite in interior cu vopseluri speciale care impiedica procesul de oxidare sau acumulare de rugina care ar periclita atat starea de sanatate a persoanelor tratare, cat si functionarea improprie a aparaturii.

 Recomandari practice de utilizare

Pentru prelungirea duratei de utilizare a compresoarelor medicale si mentinerea performantelor crescute a aparaturii in care se investeste, va fi nevoie de respectarea catorva reguli de instalare si utilizare:

• Dimensionarea exacta a sistemului de pompare fata de butelii;

• Pentru eficienta si rapiditatea interventiilor, compresoarele se monteaza in apropierea echipamentelor la care se vor conecta;

• Cadrele medicale vor fi instruite pentru folosirea corecta a aparaturii in momentul conectarii la compresoare, precum si pentru verificarea periodica a starii tehnice si semnalarea in timp util a oricarei disfunctionalitati.

FIAC – Compresoare medicale fiabile la costuri minime de intretinere

Activand de peste doua decenii pe piata internationala de profil, Fiac este caracterizata de o evolutia constanta si dinamica, posibila prin interactiunea permanenta cu clientii si cerintele de utilizare impuse de diferitele domenii de activitate. Tehnologia fabricata pentru utilizarea in domeniul medical trebuie sa corespunda aplicatiilor specifice, dar si normelor sanitare impuse de activitatea desfasurata.

Toate echipamentele destinate uzului medical care poarta marca FIAC sunt fabricate conform rezultatelor si constatarilor unor cercetari ample pentru a indeplini conditiile de lucru din cadrul cabinetelor medicale moderne, care utilizeaza aparatura de ultima generatie. Compresoarele sunt facil de operat, nu necesita costuri ridicate pentru mentenanta si garanteaza aer pur pentru siguranta procedurilor medicale.

Catalogul TeHnoCenter – Acces facil la categoria de compresoare necesare

Accesarea magazinului online TeHnoCenter.ro este facila, informatiile fiind structurate conform categoriilor de echipamente distribuite. In urma selectarii tipului de dispozitiv cautat, veti regasi listate toate produsele disponibile si accesoriile aferente acestora, precum si detaliile tehnice, pretul si politica de comanda, livrare si plata, care poate fi efectuata si in rate, program disponibil prin institutiile financiare cu care compania are parteneriat. Pentru consultanta si asistenta tehnica, utilizati numerele de telefon si adresa de e-mail disponibile in meniu, la sectiunea de contact.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: