Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Redresoare si Roboti de pornire

Redresoare si roboti de pornire – Echipamente pentru incarcarea si pornirea autovehiculelor

Bateriile autovehiculelor utilizate pot genera uneori probleme la pornire, in special in perioadele cu temperaturi scazute. Indiferent daca este vorba de probleme cauzate de bateriile automobilului personal sau a utilajelor de mari dimensiuni necesare desfasurarii activitatilor agricole sau de constructii, alegerea unui model din categoria redresoare si roboti de pornire va asigura incarcarea si pornirea rapida a motorului fara a fi nevoie de interventie specializata.

Utilitatea redresoarelor si robotilor de pornire

Principiul de functionare al acestor dispozitive este transformarea curentului alternativ in curent continuu. Modul de operare al dispozitivelor de redresare este facil si sigur, cu respectarea anumitor reguli impuse pentru siguranta si protejarea bateriilor incarcate. Gama de redresoare comercializata de TeHnoCenter cuprinde echipamente de ultima generatie, prevazute cu afisaj digital, extrem de usor de portat, de depozitat si manevrat, astfel incat sa fie la indemana in caz de urgenta. Detinerea unui redresor isi dovedeste utilitatea atunci cand bateria atuvehicului utilizat se descarca din diferite motive:

  •  Temperaturi scazute;
  • Stationarea prelungita sau faruri uitate aprinse;
  • Un autoturism sau utilaj mai vechi;
  • Defectiuni mecanice (alternator defect, etc).

 Expertii TeHnoCenter.ro - Recomandari practice de achizitie

In functie de gama situatiilor in care este nevoie de interventie – operarea masinii personale, necesitatea redresarii motoarelor diferitelor utilaje necesare unui santier actual – puteti selecta redresoare de diferite capacitati, care genereaza o varietate de capabilitati si functii performante.

Ce veti avea in vedere la selectarea unui dintre modelele distribuite?

  •  Puterea - Reprezinta o caracteristica de baza in alegerea modelului potrivit de redresor. Robotii de pornire cu putere mare produc capacitati mari de energie, asigurand timpi rapizi de incarcare si rezultate imediate.
  • Aplicatii variate - Pornirea motoarelor alimentate cu combustibili de tip motorina sau benzina (masini, camioane mici, autoutilitare).
  • Redresoarele pot fi utilizate pentru a genera diferite valori de energie, astfel ca se adapteaza in functie de interventie si tipul vehiculului.
  • Functii incluse - Incarcarea si incarcarea rapida, precum si pornirea directa reprezinta facilitati garantate de utilizarea robotilor de pornire distribuiti de TeHnoCenter.
  • Totodata, acestia asigura protectie la polaritate gresita sau la suprasarcina.

 Calitate si profesionalism asigurate prin TeHnoCenter - Diversitatea categoriei redresoare si roboti de pornire

Reprezentatii companiei TeHnoCenter fac parte dintr-o echipa de experti conectata cu ultimele noutati din domeniul utilajelor si echipamentelor necesarea operarii in siguranta pentru a sustine diferitele activitati intreprinse de clienti. Astfel, categoria acestor redresoare cuprinde dispozitive selectate cu profesionalism, tinand cont de necesitatile reale de utilizare: performanta rezultatelor si siguranta in momentul operarii. Procesul de selectie graviteaza in jurul inovatiei, astfel incat toate echipamentele de redresare sa se incadreze in cerintele de pret, capacitate si putere ale aplicatiilor pentru care sunt destinate. Telwin este una dintre marcile partenere care completeaza stocurile permanente pentru roboti de pornire si redresoare, fiind un producator de top in domeniul in care activeaza.

Cumparaturi facile, gratie prezentarii detaliate

Calitatea serviciilor de distributie se reflecta in modul de prezentare al produselor. Cunoastem faptul ca exista mai multe tipologii de clienti: cei care doresc sa se documenteze pe cont propriu inainte de a ne contacta si cei care prefera sa ia direct legatura cu unul dintre reprezentantii TeHnoCenter. Articolele distribuite sunt adaugate in catalog cu toate detaliile necesare: oferte pret, descriere tehnica, specificatii de utilizare. Totodata, desi magazinul comercializeaza o varietate de articole, structura magazinului nostru online permite vizualizarea rapida a categoriei de produse pe care clientii doresc sa o achizitioneze.

CATEGORII DISPONIBILE IN REDRESOARE SI ROBOTI DE PORNIRE

PRODUSE DISPONIBILE IN REDRESOARE SI ROBOTI DE PORNIRE

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: