Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Freze de zapada

TeHnoCenter.ro - Freze de zapada – Echipamente profesionale de exceptie destinate imbunatatirii conditiilor de trai in timpul iernii

Pentru ca noi, cei de la TeHnoCenter, cunoastem eforturile necesare intreprinse in timpul iernii am introdus in portofoliul nostru freze de zapada performante care inlatura complet orice cantitate de zapada din jurul casei, din curte sau parcare. Pentru toti cei care s-au saturat de metodele clasice de indepartare a zapezii, echipa de profesionisti ai companiei TeHnoCenter comercializeaza freze de zapada, produse ce garanteaza o investitie pe termen lung, acestea fiind utilizabile chiar si dupa 10 ani de zile de la achizitionarea lor.

 

Solutii profesioniste prin echipamente performante de deszapezire

Doriti sa beneficiati de echipamente profesionale pentru deszapezire rapida si eforturi minime? Produsele comercializate si disponibile in cadrul magazinului online TeHnoCenter sunt importate in parteneriat cu firme si furnizori recunoscuti in plan international datorita calitatii acestor freze de zapada. Principalii furnizori sunt brand-uri renumite, precum: Honda, MTD, Texas sau Stiga. Toate produsele disponibile se remarca prin calitatile lor exceptionale, adaptate celor mai moderne tehnologii pentru activitati si proceduri profesionale de indepartare a zapezii, indiferent de cantitatea acesteia.

 

TeHnoCenter.ro – Freze de zapada sau puterea data de echipamente profesionale si motoare puternice

Compania TeHnoCenter comercializeaza diferite modele de freze de zapada ce se diferentiaza prin 3 tipuri principale de mecanisme tehnologice de alimentare:

  • Freze de zapada pe benzina – Se recomanda sa fie folosite pe suprafete extinse de teren deoarece curata zapada rapid si fara prea mari eforturi. Aceste tipuri de freze sunt ideale pentru cantitatile mari de zapada, apartind clasei „Heavy-Duty”, ceea ce inseamna ca, datorita motoarelor puternice, aduna zapada foarte rapid care apoi este evacuata ulterior printr-un tub pus in functiune de o turbina performanta. Tehnologia integrata in sistemul de frezare dispune de capacitatea de reglare a cantitatii de zapada „absorbite”, prin intermediul careia nu exista riscul ca motorul sa se blocheze si, in acelasi timp, determina viteza si performanta constanta a acestuia;
  • Freze de zapada electrice – Sunt ideale pentru suprafetele mici, cum sunt scarile, verandele, terasele, sau alte zone inguste din gospodarie. Zapada este indepartata rapid chiar si atunci cand temperaturile sunt foarte scazute. Aceste freze de zapada sunt echipamente specializate in situatii de interventie in timpul ninsorilor abundente si sunt utilizate pentru activitati de deszapezire a drumurilor publice, cailor de acces din spatii comerciale sau zonelor rezidentiale;disponibile intr-o gama variata de motocositoare cu freza de zapada si un motocultor in care se poate integra freza de zapada.

 

TeHnoCenter.ro – Tehnologii moderne integrate in echipamente de deszapezire

Datorita ultimelor tehnologii integrate in aceste echipamente profesionale, frezele de zapada sunt foarte usor de utilizat si transportat in timpul activitatilor de deszapezire. Pentru indepartarea zapezii de pe diferite suprafete sunt recomandate frezele de zapada cu o singura treapta de evacuare sau cu doua trepte de evacuare a zapezii. Diferenta dintre cele doua tipuri de sisteme consta in faptul ca frezele cu o singura treapta sunt de dimensiuni mai mici, acestea fiind ideala pentru spatii restranse (pentru curte sau spatii inguste), ceea ce faciliteaza considerabil procesul de deszapezire. Iar frezele cu doua trepte de evacuare a zapezii sunt utilizabile pentru orice spatiu in care manevrarea lor este posibila fara restrictii (parcari, depozite etc.)

CATEGORII DISPONIBILE IN FREZE DE ZAPADA

PRODUSE DISPONIBILE IN FREZE DE ZAPADA

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: