Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de taiat beton si asfalt

Masini de taiat beton si asfalt – Fiabile si accesibile pentru toate companiile de constructii

Fie ca reprezentati o companie de constructii sau una de inchiriere echipamente si utilaje pentru constructii, suntem partenerul dvs pentru alcatuirea stocului necesar desfasurarii lucrarilor specifice acestui domeniu.

Din dotarea unei companii care vizeaza eficienta lucrarilor de constructii nu trebuie sa lipseasca nicio gama completa de masini de taiat beton si asfalt care sa asigure operatiuni simple de decupare a asfaltului sau de taiere precisa a betonului.

 Sfaturi practice de selectare a masinilor de taiat beton si asfalt oferite de specialistii TeHnoCenter

Investitiile de in echipamente constructii operate manual implica alocarea unui buget considerabil, de aceea alegerile trebuie sa reprezinte suma informarii corecte, a respectarii cerintelor de utilizare si eficienta conferita in lucrarile efectuate. Pentru selectarea celei mai potrivite aparaturi, specialistii TeHnoCenter recomanda sa aveti in vedere cateva considerente tehnice esentiale:

  •  Fiabilitatea - Inseamna masini robuste care asigura o gama variata de aplicabilitate in lucrarile de taiere asfalt sau beton, cu costuri cat mai reduse;
  • Gradul de portabilitate - Manevrabilitatea si portabilitatea sunt doua aspecte care ii vizeaza in mod direct pe utilizatorii care vor opera echipamentele achizitionate.

Pentru siguranta acestora si desfasurarea optima a lucrarilor efectuate, este important sa va documentati cu privire la descrierea tehnica a aparaturii de taiat beton si asfalt. Veti regasi detaliile tehnice prin accesarea fiecarui produs in parte, cuprins in oferta TeHnoCenter.ro

  • Coordonatele de lucru specifice proiectelor desfasurate - Va fi nevoie sa vizati adancimea de decupare sau taiere a produselor, tipul materialelor care pot fi operate, precum si criterii care tin de consum si sistem de alimentare, functiile de siguranta integrate.

Luand in considerarea diversitatea proiectelor frecvent desfasurate de compania pe care o administrati, este preferabil sa alegeti un model conceput pentru a raspunde atat lucrarilor de constructii simple, cat si celor complexe, specifice santierelor de constructii.

 TeHnoCenter distribuie masini de taiat beton si asfalt de la companii consacrate in domeniu

Pentru siguranta si rezultatele calitative ale proiectelor desfasurate, in domeniul constructiilor este relevanta marca echipamentelor utilizate. Acest criteriu reprezinta unul definitoriu pentru durata prelungita de utilizare a aparaturii achizitionate, finisaje exceptionale, operarea si manevrabilitatea in siguranta.

Catalogul echipamentelor comercializate de TeHnoCenter.ro cuprinde masini pentru taiat beton si asfalt fabricate de companii precum Honda sau Briggs & Strattion, conform standardelor de exigenta impuse de acest domeniu in continua ascensiune.

 

 Honda – Motoare puternice pentru performanta maxima

  • Masinile destinate lucrarilor de taiere si decupare asfalt sau beton produse de Honda prezinta caracteristici tehnice de exceptie:
  • Costuri de intretinere reduse;
  • Sistem de racire plasat pe panza de taiat beton, precum si rezervor de apa incorporat pentru a indeplini functia de racire a panzei;
  • Dispozitiv de ridicare/coborare a panzei pentru a regla adancimea de operare;
  • Facilitate in schimbarea panzei de taiat;
  • Actionare si portabilitate usoara cu ajutorul sistemului de inaintare prevazut cu mecanism de tip melc-roata melcata;

 Briggs & Stratton – Inovatie pentru facilitarea lucrarilor de constructii

De-a lungul anilor, Briggs & Stratton si-a axat activitatea pe inovarea modului in care sunt actionate echipamentele fabricate, astfel incat produsele disponibile astazi sunt usor de operat, cu rezultate sigure. Masinile de taiat asfalt sau beton marca Briggs & Stratton sunt prevazute cu rezervor de apa pentru a raci eficient panza in momentul taierii, sistem de tensionare curea de antrenare si dispozitiv pentru a ridica/cobori panza pentru reglarea adancimii de taiere. Accesoriile – panza de taiere – pot fi schimbate facil iar operatorii manevreaza eficient sistemul de inaintare (de tip melc-roata melcata) cu ajutorul unei manivele.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: