Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Ghilotine pt. piatra si pavele

Ghilotine pentru piatra si pavele – Utilajele de care ai nevoie in proiectele specifice de amenajare si constructii

Pentru taierea materialelor de constructii utilizate in proiectele detaliate de amenajare sunt recomandate anumite dispozitive si scule specifice pentru taierea pietrei, pavelelor din beton, din piatra, dale tip mozaic sau blocheti din beton. Profesionistii utilizeaza ghilotine pentru piatra si pavele pentru debitarea manuala a materialelor de constructii diverse, fapt ce faciliteaza procesul de lucru, cu finisajele adecvate.

 Ghilotinele disponibile in catalogul online TeHnoCenter sunt special create pentru o precizie ireprosabila

Colaboram cu compania locala distribuitoare si producatoare de utilaje pentru constructii AGT (Agent Trade) pentru asigurarea stocului de ghilotine potrivite taierii diferitelor materiale de constructii.

Modelele disponibile prezinta urmatoare caracteristici tehnice

 •  Actionare manuala pentru taierea caramizilor, pavelelor, pietrei;
 • Posibilitatea reglarii manuale a inaltimii pentru taiere;
 • Sunt prevazute cu roti cauciucate pentru facilitarea transportului;
 • Rezistenta prelungita in utilizare prin materialul de fabricatie (otel aliat);
 • Manere ergonomice care asigura operarea usoara si rapid a ghilotinei.

 Beneficiile dotarii cu ghilotine

 • Din cauza activitatii intense desfasurate in cadrul unui santier de constructii civice sau industriale, aceste ghilotine sunt special concepute pentru exploatare intensiva;
 • Cadrele sunt confectionate din materiale rezistente si sunt prevazute cu manere pentru operarea facila de catre personalul utilizator;
 • Beneficiarii nu vor investi mult in intretinerea acestor echipamente, iar in caz de defectiune, consumabilele sunt accesibile, de calitate si interschimbabile;
 • Reglarea manuala a inaltimii pentru taiere, conform necesitatilor utilizatorilor.

 Indiferent care este domeniul principal de activitate al companiei administrate, este foarte posibil ca unul dintre proiectele preluate sa includa si debitarea/taierea manuala a anumitor materile pentru construtii.

Pentru a evita solicitarea serviciilor unor companii adiacente, asigurati-va echipamentele din dotare.

Achizitionarea ghilotinei pentru piatra si pavele garanteaza realizarea oricarui proiect, indiferent de complexitatea lucrarilor implicate.

 Motive esentiale pentru achizitionarea unei ghilotine pentru piatra si pavele

Ne plac proiectele de constructii cu finisaj ireprosabil si amenajare optima conform cerintelor spatiilor in cauza, insa si mai mult ne plac inginerii constructori care vizeaza performanta, precizia si siguranta meseriasilor implicati in proiecte.

 De o importanta majora sunt:

 • Performanta utilajelor si echipamentelor selectate pentru efectuarea lucrarilor; Utilizarea materialelor de calitate;
 • Implicarea personalului instruit si asigurat cu toate masurile de siguranta (imbracaminte, casca, incaltaminte, casca si ochelari protectie);
 • Precizia cu care sunt efectuate lucrarile.

Existenta la locul desfasurarii lucrarilor de constructie a tuturor materialelor si echipamentelor necesare – respectiv pe santierul proiectului demarat, inseamna timp castigat si evitarea solicitarii unor companii care ofera si presteaza serviciile de care puteti avea nevoie la un moment dat.

Utilajele pentru pregatirea materialelor – amestecarea sau taierea – reprezinta un plus pentru inginerii constructori: lucrarile sunt finalizate optim si la termenul stabilit.

 TeHnoCenter.ro - Atributele unui magazin online de incredere

In zilele noastre este mult mai confortabila achizitia online a produselor de care avem nevoie in proiectele desfasurate. De aceea, am creat platforma online TeHnoCenter.ro pentru a-ti oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru reusita proiectelor de amenjare sau constructii: descrierea detaliata a fiecarui produs in parte, servicii gratuite de consultanta, garantie, promotii si reduceri acordate, livrarea rapida la adresa mentionata.

Ce oferim?

 •  Performanta - Prin garantia calitatii si rezultatelor exceptionale generate de utilajele utilizate. Selectia prezentata in catalog cuprinde echipamente distribuite de catre furnizorii nostri in intreaga lume;
 • Unicitate - Ne numaram printre liderii in furnizarea echipamentelor de constructii si nu numai, prin practicarea unor preturi competitive si transparenta in privinta politicilor de vanzare;
 • Pret - Calitatea echipamentelor comercializate este certificata de preturile competitive, costuri de intretinere reduse si durata mare de utilizare.
PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
1107 LEI
11845 LEI
Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: