Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Compresoare aer

Compresoare aer – Echipamente utile pentru o gama vasta de aplicatii

Compresoarele sunt echipamente actionate de motoare electrice cu ardere interna care comprima aerul de la presiunea initiala la cea de refulare. Masinile termice utilizate pentru a creste presiunea gazelor dintr-un recipient sunt denumite generic compresoare aer. Utilitatea acestora se regaseste in cele mai variate spatii, fiind intrebuintate pentru diverse utilizari practice, atat in gospodarie, cat si la nivel industrial, in diverse domenii.

 Principiul de functionare si aplicatiile pentru care sunt proiectate compresoarele de aer

Oricare ar fi tehnologia utilizata, compresoarele functioneaza dupa un principiu simplu: cresterea presiunii aerului si scaderea progresiva a volumului interior vasului compresat.

Pentru ce este utilizat procedeul de comprimare?

De la utilizarea casnica si pana la folosirea la nivel industriale, compresoarele sunt echipamente des intalnite si extrem de utile pentru realizarea anumitor activitati in gospodarie si in cadrul proceselor tehnologice din fabrici, laboratoare medicale si alte industrii.

 •   Domeniul auto - Aerul comprimat este folosit in benzinarii, ateliere auto si vulcanizari pentru a umfla rotile autovehiculelor sau ca instrument pentru scoaterea cauciucurilor de pe jante;
 • Domeniul industrial - De foarte multe ori, cei care lucreaza in diferite domenii industriale considera compresorul cel de-al 4 lea element esential pentru desfasurarea activitatilor zilnice, dupa apa, curent si gaz. Prin urmare, necesitatea dotarii cu compresoare in fabrici, uzine si alte spatii industriale este esentiala.

 Asistenta tehnica asigurata de specialistii

TeHnoCenter Cu toate optiunile existente pe piata de profil, poate deveni dificil de selectat modelul de compresor potrivit. Consultantii TeHnoCenter ofera si asistenta tehnica specializata, pe langa preluarea comenzilor si generarea informatiilor solicitatea de clienti.

Identificarea intrebuintarii compresorului

In functie de domeniul de activitate si tipul de client, se va alege tipul potrivit aplicatiei pentru care se investeste intr-un compresor.

 De aceea, stocul nostru cuprinde toate categoriile de compresoare aer, uleiurile necesare functionarii optime si toate accesoriile aferente: 

 • Compresoare semiprofesionale; 
 • Compresoare profesionale si industriale;
 • Compresoare pentru uz medical;
 • Compresoare silentioase;
 • Compresoare cu surub;
 • Ulei pentru compresoare;
 • Kituri complete cu accesorii pentru compresorul utilizat.

 Selectarea modelului in functie de criteriile clientului

Criteriile mentionate de client reprezinta un punct de plecare pentru alcatuirea unei oferte. La listarea produselor care se incadreaza in specificatiile mentionate, consultantii nostri tin cont de utilizarea pe termen lung, respectiv a disponibilitatii permanente pentru uleiurile si accesoriile care trebuie achizitionate periodic.

 • Bugetul alocat - Suma pe care sunt pregatiti sa o investeasca utilizatorii este determinata de domeniul in care va fi utilizat compresorul. Astfel pentru utilizarea in jurul casei sunt recomandate compresoarele cu preturi mai mici si cu functionalitatea de care au nevoie. De cealalta parte, pentru dotarea unui laborator medical nu va putea fi achizitionat decat un model din categoria compresoare pentru uz medical. 
 • Marca producatoare - Selectia de compresoare aer care alcatuiestc categoria corespunzatoare din catalog este realizata de echipele de experti care aleg doar echipamente de inalta calitate, fabricata de producatori de top (Cosmos, Leonardo FIAC, ABAC, Metabo). In cazul in care clientii solicitanti sunt obisnuiti sa utilizeze echipamentele create de un anumit producator, ii vor fi prezentate doar acele modele aparatind brand-ului respectiv.

Consultantii TeHnoCenter va ghideaza spre vizualizarea rapida a aparaturii potrivite solicitarilor dvs. Comandarea online a compresoarelor auto reduc cheltuielile investite pentru astfel de articole, clientii platind suma fara comisioanele impuse de magazinele specializate fizice.

CATEGORII DISPONIBILE IN COMPRESOARE AER

PRODUSE DISPONIBILE IN COMPRESOARE AER

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: