Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Compresoare Silentioase

Compresoare silentioase – Solutii perfomante si eficiente pentru aer comprimat

Noile generatii de compresoare sunt prevazute cu functii suplimentare pentru eficienta in conditii dure de operare, asigurand performanta si durata indelungata de utilizare. Seriile de compresoare silentioase sunt dispozitive care ofera randament ridicat pentru aplicatiile care necesita aer comprimat, dar sunt prevazute cu carcasa fonoabsorbanta, ale caror elemente elimina zgomotul produs in momentul actionarii.

Caracteristicile tehnice a aparaturii silentioase de compresie a aerului

  • Toate compresoarele din aceasta categorie sunt prevazute cu carcasa fonoabsorbanta sau functioneaza cu un mecanism care are scopul de amortiza zgomotul in momentul operarii.
  •  Compresoarele proiectate cu carcasa fonoabsorbanta sunt prevazute cu motor electric trifazat si pompa antrenare curea cu doi cilindri;
  • Au constructie robusta si aripioare pentru racirea cilindrului si capacului chiulasei;
  • Ventilatie cu debit ridicat;
  • Supapa de siguranta care garanteaza siguranta utilizatorilor;
  • Problema condensului este eliminata prin existenta unui robinet de purjare;
  • Au sistem de pornite directa – buton on/off;
  • Alte componente - Presostat cu protectie termica cu posibilitatea resetarii manuale, regulatoare presiune, manomentru pentru control presiune;
  • Unele modele de compresoare silentioase sunt prevazute cu contor al orelor de functionare, functie care faciliteaza intretinerea si controlul dispozitivului.

 TeHnoCenter in parteneriat cu marci producatoare compresoare silentioase

Echipele de specialisti au alcatuit un stoc cuprinzator pentru distribuirea compresoarelor care nu produc zgomot in momentul operarii. Acestea sunt recomandate in mediile in care se impune mentinerea la un anumit nivel al zgomotului si in spatiile unde exista multe utilaje care deja provoaca zgomot ridicat.

Fiac – Experienta de peste 35 de ani in productia si distributia de compresoare la nivel international

In ultimii ani, reteaua de distributie a compresoarelor marca Fiac a luat amploare si in Romania. Recunoscuta pentru aparatura de compresie a aerului destinata uzului medical, dar si pentru solutiile inovatoare in materie de dispozitive de compresie aer isonorizate si silentiose, compania lanseaza periodic noi tehnologii. Principalul scop al inginerilor companiei Fiac este de a genera rezultate tehnologice care sa indeplineasca cele mai exigente cerinte de utilizare a acestor echipamente. Avand o durata prelungita de utilizare gratie designului robust, aceste echipamente pot fi folosite pentru lucrul intens in fabrici si ateliere de productie, domeniul industrial, domeniul auto si in orice spatiu care are nevoie de aceasta dotare. TeHnoCenter este unul dintre partenerii care fac parte din reteaua national de distributie a produselor marca Fiac, asigurand consultanta, asistenta tehnica si toate informatiile de care au nevoie clientii interesati de achizitionarea unui astfel de dispozitiv.

 Stager – O companie cu recenzii pozitive la nivel national

Echipamentele de compresie aer furnizate de Stager sunt extrem de apreciate printre clientii persoane fizice si juridice, fiind dotate cu maner si roti pentru transportul facil. Sunt recomandate pentru puncte de lucru de dimensiuni mici – ateliere, service auto, dar si pentru sustinerea activitatii de productie industriala, datorita motorizari si capacitatii medii a rezervorului. Gama de compresoare silentioase Stager este usor de manevrat chiar si in spatii mici, fiind usor de utilizat deopotriva de utilizatorii incepatori si cei profesionisti.

Asistenta tehnica si de achizitie asigurate de specialistii

TeHnoCenter Nicicand nu a fost mai simplu sa cumperi online aparatura de dimensiune medie si mare, cu garantie acordata si livrarea oriunde in tara. TeHnoCenter isi dezvolta permanent serviciile vanzare, avand in vedere generarea solutiilor avantajoase pentru clienti: oferte periodice, posibilitatea platii in rate si consultanta pentru fiecare client solicitant.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: