Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Racitoare aer

Racitoare aer – o metoda naturala de racire a aerului la costuri minime de utilizare

In categoria echipamentelor de racire a aerului in mod natural se incadreaza si racitoarele destinate pentru uzul in spatiile deschise, precum terase, ateliere, restaurante. Aceste racitoate aer profesionale prezinta avantajul de a putea fi amplasate si manevrare in locul dorit, pentru generarea aerului proaspat si racoros, cu costuri considerabil mai mici decat sistemele clasice de racire.

Cum functioneaza racitoarele de aer?

Racitoarele aer profesionale, denumite si coolere, racesc aerul printr-un proces simplu si natural prin apa evaporata care scade temperatura. Acestea sunt prevazute cu pompe care preiau din tancurile integrate apa pentru a uda filtrul lat, fabricat din celuloza naturala. Mai departe, ventilatoarele, o alta componenta importanta a racitoarelor, trec aerul prin filtru cu putere mare pentru a cauza evaporarea apei din filtru, reducand temperatura aerului cu cateva grade.

Avantajele tehnice ale racitoarelor comercializate de magazinul specializat TeHnoCenter

Racirea aerului in aceasta maniera reprezinta o solutie economica si prietenoasa cu mediul.

Sunt disponibile in diferite configuratii tehnice, pentru asigurarea rezultatelor optime in functie de suprafata, spre exemplu:

• Racitor aer cu debit de 2500 metri cubi/ora pentru 50 de metri patrati racitor aer cu debit de 6000 metri cubi/ora pentru 60 de metri patrati;

• Functioneaza fara alte instalatii, nu au nevoie de gaz si compresor si functioneaza cu un consum mic de energie;

• Sunt potrivite pentru generarea aerului curat si racoros in spatiile deschise, permitand si posibilitate de amplasare pe acoperisul cladirilor; • Optimizeaza calitatea aerului, filtreaza si curata aerul de praf, mirosuri si fum;

• Sunt proiectate cu design robust si sunt usor de manevrat, fiind prevazute cu roti si nu necesita o pozitionare anume;

• Sistemul poate fi controlat cu telecomanda pentru operarea de la distanta.

Beneficiile practice ale racitoarelor aer

Echipamentele de racire nu utilizeaza freon, improspateaza aerul cu functia practica de ventilare, avand o gama diversificata de aplicatii. Pot fi amplasate in zonele in care se efectueaza lucrari de constructii sau finisaje pentru eliminarea prafului si a mirosurilor puternice, precum si pentru asigurarea unui ambient placut pe terasele restaurantelorsi alte astfel de spatii. In cazul localurilor unde se gateste, mirosul este eliminat, clientii avand parte de aer racoritor si miros placut. Tot in cadrul acestor locatii, unul dintre cele mai suparatoare aspecte este prezenta insectelor, iar racitorul de aer este perfect pentru indepartarea acestora.

Alte beneficii:

• Functionare ecologie prin tehnologia evaporarii apei;

• Functionare silentioasa;

• Utilizare facila si siguranta exploatarii;

• Directia de suflare este reglabila;

• Poate fi utilizat si pentru parfumarea aerului. 

TeHnoCenter in parteneriat cu firma Master – distribuitor de echipamente de optimizare a temperaturii

Compania Master este unul dintre cei mai importanti fabricanti de aparatura profesionala de tratare a aerului, vizand dezvoltarea permanenta prin introducerea de noi inovatii pentru produsele distribuite. Activitatea desfasurata din 1954 (Dayton- Ohio, SUA) si pana in prezent pozitioneaza produsele ca produse de top in categoria echipamentelor portabile pentru optimizarea aerului. Pe teritoriul Romaniei, produsele Master sunt distribuite si prin intermediul companiei TeHnoCenter, pentru a asigura constant stocul de racitoare aer, dezumidificatoare si alte echipamente de incalzire sau racire a aerului. Toate produsele care poarta marca Master sunt fabricate in Italia, conform standardelor impuse de acest segment. Puteti contacta unul dintre reprezentantii TeHnoCenter pentru detalii suplimentare privind articolele comercializate, politica de livrare si garantiile acordate.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
2149 LEI
17910 LEI
Debit aer (m3/h)
Distanta (m2)

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: