Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Rigle-grinzi vibrante

Rigle / Grinzi vibrante – Echipamentele minune pentru a nivela cu precizie amestecurile de beton

Mentinerea unui nivel calitativ si dezvoltarea unei comapanii care ofera servicii in domeniul constructiilor implica selectarea celor mai performante echipamente, specifice fiecarei lucrare in parte. Si cum in proiectele de turnare beton nu exista loc pentru improvizatii, utilizare de rigle / grinzi vibrante reprezinta alternativa eficienta pentru nivelarea si compactarea betonului in cadrul procesului de turnare a compozitului de beton.

 Expertii TeHnoCenter certifica utilizarea riglelor si grinzilor pentru lucrarile de turnare beton

In zilele noastre exista utilaje special create si fabricate pentru fiecare operatiune desfasurata in domeniul constructiilor, menite sa faciliteze activitatea inginerilor si a muncitorilor, cu rezultate remarcabile intr-un timp mai scurt decat in trecut. Categoria grinzilor vibrante se adreseaza companiilor care efectueaza servicii complete de constructie, dar si celor care distribuie echipamente si echipe de meseriasi specializati pentru efectuarea anumitor lucrari.

 Componenta tehnica a acestor echipamente

Riglele si grinzile vibrante sunt alcatuite din urmatoarele componente: profilul grinzii, unitatea de putere si manerul cu ajutorul caruia poate fi operat echipamentul. Desi pot parea aparent usor de utilizat, este preferabil ca astfel de echipamente sa fie operate doar de catre persoanele carora le-a fost prezentat modul de operare, riscurile de lucru si toate instructiunile de intretinere si curatare dupa fiecare utilizare.

 Modalitatea de operare

Atat pentru siguranta exploatarii, cat si pentru operarea corecta, echipamentele trebuie actionate doar in momentul in care motorul este incalzit si ruleaza fara impedimente si intreruperi. In functie de cerintele lucrarii efectuate, maneta de acceleratie poate fi pozitionata in diferite trepte de viteze.

 Intretinere si curatare

Recomandarile de mentenanta a grinzilor vibrante sunt similare cu majoritatea utilajelor actionate de catre personalul autorizat. Curatarea se face dupa fiecare utilizare si alimentarea cu combustibil de calitate, recomandat de compania producatoare. Se recomanda curatarea dupa fiecare utilizare si verificarea periodica, respectiv inlocuirea uleiului ori de cate ori este necesar. Totodata, curatarea frecventa a filtrului de aer mentine capacitatea motorului in parametri optimi. Aceste rigle sunt proiectate spre a fi utilizate o lunga perioada de timp, fara interventii si reparatii considerabile, in contextul utilizarii, curatarii si depozitarii corecte. In cazul defectiunilor care pot surveni, se vor utiliza doar piese de schimb originale, distribuite de compania producatoare.

 Avantajele utilizarii acestor utilaje

La nivel practic, o rigla sau grinda vibranta compacteaza, niveleaza si netezeste betonul proaspat turnat, astfel incat lucrarile de realizare a pardoselilor sunt efectuate rapid. Fie ca este vorba de realizarea suprafetei pentru fabrici, hale sau depozite sau de turnarea stratului de beton ca baza pentru pardoseli din alte materiale, actionarea riglelor sau grinzilor constituie obtinerea unei suprafete uniforme, netede, perfect compacte.

 Avantajele produselor TeHnoCenter.ro

  • Sunt echipamente proiectate pentru a fi utilizate facil si rapid;
  • Niveleaza si uniformizeaza betonul;
  • Pot fi utilizate in orice directie a suprafetei operate;
  • Sunt prevazute cu un sistem care vibreaza, astfel incat sunt optimizate finisajele si compactarea betonului;
  • Designul ergonomic permite demontare facila pentru curatare si transport.

 

Rigle / grinzi vibrante care poarta marca Barikell – Performanta si siguranta in operare

Dezvoltata din visul unui meserias specializat in pardoseli industriale din beton, Barikell este fara doar si poate o marca de incredere pentru echipamente si accesorii destinate realizarii diferitelor tipuri de pardoseli. Fiind un promotor al identificarii solutiilor si inovatiilor in materie de utilaje de mici dimensiuni pentru facilitarea si realizarea finisajelor impecabile, TeHnoCenter considera esentiala integrarea echipamentelor fabricate de Barikell in catalogul cu utilaje pentru constructii.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
4522 LEI
4522 LEI
Motor

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: