Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Hidrofoare apa

Hidrofoare apa – echipamente de maxima utilitate pentru alimentarea cu apa

Pentru desfasurarea optima a activitatilor industriale, de constructii sau pentru alimentarea cu apa curenta in zonele fara conectare la sursa, exista echipamente care asigura cantitatea necesara - efectuarea lucrarilor zilnice in gospodarii, agricultura, santiere, locuinte. Categoria hidrofoare apa este ideala pentru alimentarea cu apa pentru case si orice tip de cladire, fie ele industriale sau comerciale, indiferent daca aceste constructii sunt sau nu racordate la sistemele de furnizare a apei.

Categoria hidrofoare de apa si avantajele utilizarii acestora

PeTeHnoCenterputeti alege hidroforul potrivit dintr-o gama diversificata de echipamente realizate la standardele impuse de acest domeniu, cu cele mai calitative materiale, pentru a oferi performanta dorita. In functie de scopul achizitionarii – casnic, agricol, industrial – veti putea selecta modelul potrivit, conform capacitatii rervorului si monitorizarea debitului de apa.

 Avantajele generate de hidrofoare:

• Asigura alimentarea cu apa, fiind un echipament necesar in zonele neracordate la sursele principale;

• Sunt fiabile, usor de instalat si utilizat, cu interventie minima pentru mentenanta;

• Sunt pozitionate la suprafata, utilizatorii putand monitoriza constant starea de functionare, iar in caz de defectiuni, interventiile si reparatiile sunt realizate rapid si usor;

• Gama larga de aplicabilitate, putand fi principala resursa pentru irigarea culturilor agricole, la costuri reduse.

• Costuri avantajoase pentru achizitia, montare si intretinerea sistemului instalat.

 O scurta descriere a hidrofoarelor oferita de TehNoCenter:

Hidroforul de apa este un echipament robust, proiectat sa asigure alimentarea cu apa timp indelungat, atunci cand este instalat corespunzator, in conditii optime de utilizare si operare.

Principiul de functionare al hidrofoarelor - Hidrofoarele sunt aparate proiectate sa aspire apa prin intermediul unei pompe si sa o propulseze catre instalatiile sanitare la care sunt racordate, principiul de functionare avand loc in etape ciclice de aspirare si refulare;

Elementele componente ale unui hidrofor - Desi aportul unui hidrofor este nepretuit intr-un spatiu care necesita alimentarea suplimentara sau totala cu apa, componenta acestuia nu este una complexa: pompa/electropompa, vas de expansiune, racorduri antivibrante, presostat (piesa care regleaza presiunea), racorduri flexibile si manometru;

Instalarea optima a hidroforului - Pentru montarea hidroforului va trebui sa contactati o firma specializata in instalatii sanitare. Desi lucrarile de instalare nu sunt complexe si dureaza putin, implica racordarea la sistemul de tevi/conducte, care poate fi efectuata doar de persoane autorizate. Pe langa racordarea la circuitul de tevi existent, hidroforul functioneaza alimentat cu energie electrica.

 Sfaturi practice pentru instalarea adecvata:

• Fixati cu atentie hidroforul si supapele;

• Acordati atentie la traiectoria si dimensionarea circuitului de conducte care asigura ciclurile aspirare/refulare. In cazul in care calculele nu sunt efectuate corect, este afectat debitul cu care este propulsata apa;

• Este recomandata montarea unui numar redus de coturi pe circuitul conductelor hidroforului.

Recomandari profesionale pentru intretinerea hidroforului instalat:

• Pompa hidroforului este actionata doar in momentul in care acesta este racordat la sursa de apa;

• Hidroforul nu poate fi portat in timp ce functioneaza;

• In perioadele in care nu va fi utilizat, acesta va fi scos de la alimentarea electrica (oprit);

• Se vor verifica periodic starea cablurilor si presiunea.

Expertii TeHnoCenter va informeaza in legatura cu detaliile tehnice de care aveti nevoie, oferindu-va servicii de consultanta in mod gratuit atunci cand le veti solicita opinia. In functie de bugetul alocat, acestia va directioneaza spre cel mai potrivit produs, cu un raport excelent calitate-pret.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
791 LEI
4879 LEI
Adancime aspiratie ( m )
Debit maxim ( mc/h )
Volum rezervor ( l )
Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: