Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Tehnica de climatizare si frigotehnie

TeHnoCenter.ro - Tehnica de climatizare si frigotehnie – Dispozitive moderne de intretinere si reparatii

Pentru a prelungi durata de viata a diferitelor tipuri de instalatii si pentru a asigura buna functionare a acestora, TeHnoCenter pune la dispozitie o multime de aparate si dispozitive ce tin de tehnica de climatizare si frigotehniem – mai exact de intretinerea si reparatia acestora.

Mai putina bataie de cap cu echipamentele de tehnica de climatizare si frigotehnie

Indiferent ca ne referim la instalatiile de caldura, cele de apa sau cele de climatizare, subiectul principal il reprezinta sistemul de tevi si intretinerea acestora. Din cauza unor factori precum lipsa de etanseitate a tevilor sau diverse fisuri aparute de-a lungul timpului, aceste instalatii pot suferi scurgeri de apa sau pierderi de presiune, ceea ce dauneaza functionarii intregului sistem. Defectiunile trebuie identificate mai rapid de catre personal calificat cu tehnica de climatizare si frigotehnie moderna, capabila sa aduca solutii rapide si efciente.

Tehnica de climatizare si frigotehnie

In subcategoria de tehnica de climatizare si frigotehnie, TeHnoCenter.ro asigura multe tipuri de echipamente specializate marca Rothernberger. Asadar, cumparati urmatoarele produse:

  • Aparat pentru recuperarea agentilor frigorifici – Acesta este prevazut cu un compresor fara ulei cu 2 pistoanesi functioneaza fara intretinere; este un echipament durabil, silentios si cu un design compact, ce poate fi transportat cu usurinta la locul interventiei; datorita functiei PURGE acest aparat poate functiona cu agenti frigorifici diferiti;
  • Manifold digital – Acest dispozitiv ajuta la efectuarea unor masuratori de presiune, temperatura, masuratori de vid, dar si teste de etansesitate la toate sistemele de refrigerare si pompele de caldura; in functie de model, aparatul poate stoca mai mult de 70 de agenti frigorifici; calculeaza simultan supraincalzirea si subracirea;
  • Sistem inghetat tevi – Acest sistem ajuta la realizarea lucrarilor de intretinere si reparatie a tevilor fara ca acestea sa mai fie golite de lichid; acest sistem creeaza dopuri de gheata ce blocheaza eventualele scurgeri, astfel ca personalul isi desfasoara activitatea fara sa mai piarda timp, in conditii optime; aparatele sunt silentioase, usoare si foarte manevrabile, avand o greutate redusa;
  • Pompa de vid – Acestea sunt utilizate in frigotehnie si au rolul de a elimina aerul din instalatia frigotehnica pentru a se putea introduce freonul. De asemenea, aceasta pompa il ajuta pe specialist sa verifice daca exista vreo visura in instalatia frigorifica, indiferent ca este vorba despre una casnica, auto sau comerciala.

Tehnica de climatizare si frigotehnie Rothenberger – Performanta si eficienta in orice conditii

Indiferent ca aveti nevoie de un dispozitiv care sa va ajute sa reparati tevile instalatiilor cu usurinta sau de un dispozitiv care sa verifice presiunea si eventualele fisuri, producatorul Rothenberger este lider in ceea ce priveste tehnica de climatizare si frigotehnie. De aceea, la TeHnoCenter exista o gama completa de echipamente realizate la standarde inalte, care servesc oricarui profesionist din acest domeniu, oferind siguranta in exploatare si performanta maxima.

Solutii avantajoase de tehnica de climatizare si frigotehnie – TeHnoCenter are cele mai bune preturi!

Aceasta subcategorie de tehnica de climatizare si frigotehnie se caracterizeaza prin produse de calitate, performanta, dar si preturi accesibile. Lucrarile de intretinere si reparatii vor fi mai rapide si mai eficiente cu ajutorul solutiilor profesionale oferite de TeHnoCenter.

 

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: