Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Utilaje pentru Constructii

Utilaje pentru constructii – O componenta cu greutate in executarea lucrarilor de constructii civile si industriale

Performanta si calitatea lucrarilor efectuate reprezinta cerinte standard in proiectele de constructii, indiferent de dimensiunile implicate. Exista mai multe categorii de echipamente si utilaje pentru constructii folosite in diferite proiecte, in functie de complexitatea acestora, pentru efectuarea diverselor operatiuni implicate in procesul de lucru. TeHnoCenter este partenerul si furnizorul tau de incredere pentru echipamentele necesare evolutiei rapide ale proiectelor desfasurate.

 Consultanta in identificarea solutiei optime pentru tine

Activitatea noastra se desfasoara pe 3 directii principale:

 • Identificarea cerintelor de proiect;
 • Consultanta in alegerea solutiei potrivite
 • Furnizarea echipamentelor fabricate de companii de incredere, la cele mai inalte standarde calitative si norme de exigenta impuse in domeniul constructiilor.

 Identificarea cerintelor de proiecte

Reprezinta o etapa cheie in alegerea solutiei optime pentru eficientizarea lucrarilor efectuate, iar comunicarea dintre clientii si reprezentantii serviciului de preluare comenzi TeHnoCenter este vitala in cadrul acesteia. Transmiterea corecta a cerintelor tehnice pentru aparatura de care aveti nevoie sau a utilajelor fabricate de un anumit producator reduce timpul alocat selectarii solutiei optime pentru proiectul pe care urmeaza sa il demarati.

 

Alegerea solutiei potrivite

In urma informatiilor primite de la clienti, operatorii TeHnoCenter alcatuiesc lista cu variantele disponibile, alegand impreuna cu dvs echipamentele necesare, in functie de termenii stabiliti:

 • Bugetul alocat
 • Cerintele proiectului
 • Carateristicile tehnice vizate pentre echipamentele comandate.

Fie ca ati ales deja un anumit produs sau doriti consultanta in alegerea acestuia, consultantii nostri va stau la dispozitie pana in etapa de finalizare a comenzilor.

 Furnizarea echipamentelor

Fiecare proiect de constructii este unic, existand insa puncte comune in ceea ce priveste realizarea anumitor etape si lucrari. Pentru fiecare dintre acestea, TeHnoCenter dispune de utilajul corespunzator, specificatiile si instructiunile de operare, dar si de accesoriile si consumabilele potrivite.

Parteneriatele cu companii producatoare de renume ne permit sa asiguram echipamente performante pentru diverse arii de aplicabilitate – proiecte clasice si de mare anvergura – astfel ca ne adresam tuturor categoriilor de clienti. Indiferent care ar fi dimensiunile proiectului, utilajele pentru constructii reprezinta un sprijin real in efectuarea rapida si eficienta a sarcinilor diverse implicare de proiectele desfasurate.

Astfel, acoperim toate categoriile de echipamente care asigura avansarea rapida a proiectelor demarate, precum si accesoriile si consumabilele aferente:

 •  Masini de taiat beton si asfalt;
 • Maiuri compactoare;
 • Placi compactoare unidirectionale si reversibile;
 • Masini de finisat beton simple;
 • Vibratoare pentru beton;
 • Rigle-grinzi vibrante;
 • Ghilotine pentru piata si pavele;
 • Accesorii pentru placi compactoare si vibratoare beton;
 • Consumabile masini de finisat beton (Elicoptere).

 TeHnoCenter.ro – Domeniul constructiilor implica promptitudine si performanta

Promptitudinea si performanta reprezinta doua aspecte pe care le vizam atat noi – in solutionarea cerintelor clientilor solicitanti – cat si clientii nostri in proiectele pe care le desfasoara.

Suntem adeptii progresului in domeniul in care activam, iar proiectele de constructii nu fac exceptie. C

Consideram ca aportul adus de utilizarea masinariilor si echipamentelor specializate pentru fiecare lucrare specifica domeniului constructiilor este nepretuit: lucrari efectuate rapid si clienti multumiti.

Pentru ca indeplinim exigentele acestei arii de activitate, alegem intotdeauna sa furnizam aparatura de ultima generatie, fapt care implica cercetare permanenta si informare.

Suntem la curent cu evolutiile tehnologice, optimizarile echipamentelor existente sau aparitia de noi linii de produse, pe care le integram constant in ofertele produselor comercializate.

Oferta noastra pentru categoria utilaje pentru constructii cuprinde produse selectate de catre experti, caracterizate de specificatii tehnice si preturi competitive.

CATEGORII DISPONIBILE IN UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

PRODUSE DISPONIBILE IN UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: