Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Compresoare Semiprofesionale

Compresoare semiprofesionale – Compresoare cu piston pentru debit mic la presiuni mari

Utilizarea redusa, medie sau chiar frecventa nu necesita dotarea cu un compresor industrial. Pentru aplicatii care necesita debite mici la presiuni ridicate sunt recomandate modelele de compresoare semiprofesionale, iar TeHnoCenter distribuie o varietate de compresoare semiprofesionale cu piston care poarta marca unor producatori de top pe piata de profil dintre care profesionistii pot alege.

Tipologie si aplicatii – Compresoare semiprofesionale pentru toate categoriile de utilizatori

Gama de produse comercializata de TeHnoCenter include mai multe tipuri de compresoare semiprofesionale, actionate de motor electric sau alimentate cu combustibil:

• Compresoare cu piston, cu diferite motorizari;

• Compresoare isonorizate;

• Compresoare de aer fara ulei.

Aplicatiile pentru care sunt destinate sunt diverse, de la cel casnic, profesional cat si alimentar, iar specialistii companiei TeHnoCenter selecteaza cu atentie produsele pentru a raspunde cerintelor reale de utilizare si exigentele clientilor.

Criterii de selectie – Ghid util de achizitie alcatuit de profesionistii

TeHnoCenter Piata de profil si ofertele de compresoare semiprofesioanle disponibile sunt caracterizate de diversitate, utilizatorii putand alege mai rapid dispozitivele potrivite tinand cont de urmatoarele criterii:

Compresoare cu sau fara pompa de ulei?

• Compresoare semiprofesionale cu ulei - Ofera eficienta si randament ridicat, insa utilizatori trebuie sa verifice constant nivelul de ulei, dar trebuie sa aiba in vedere si inlocuirea completa la anumite perioade de timp. Avantajul compresoarelor cu pompe de ulei este nivelul scazut de zgomot produs in momentul operarii.

• Compresoare semiprofesionale fara ulei - Asigura costuri reduse de intretinere si avantajul de a putea fi utilizate timp indelungat fara probleme tehnice.

TeHnoCenter este un magazin online specializat in comercializarea echipamentelor de aer comprimat, asigurand in acelasi timp toate accesoriile si kiturile pentru functionarea optima, inclusiv uleiurile recomandate de marcile producatoare ale modelelor care sunt prevazute cu pompe de ulei. Oricare ar fi decizia privind criteriul cu sau fara pompa de ulei, compresoarele sunt o investitie care se amortizeaza in timp.

Designul compresorului semiprofesional conteaza?

Catalogul online TeHnoCenter cuprinde o gama variate de compresoare profesionale proiectate cu diferite designuri, astfel ca v-ati putea intreba care este cea mai adecvata alegere? In functie de spatiul in care va fi utilizat, respectiv spatiul de montare si depozitare, selecteaza un model cu design robust, care poate fi usor de manevrat si transportat. Greutatea este un aspect care se incadreaza in acelasi criteriu de design si puteti opta pentru modele cuprinse intre 17 si 60 kg.

Debit si presiune

Fiecare utilizator cunoaste aplicatiile pentru care intentioneaza sa achizitioneze un compresor semiprofesional, insa poate nu detine informatiile tehnice care sunt adecvate utilizarii acestuia. Toate specificatiile tehnice pot fi regasite in descrierea fiecarui produs, iar consultantii TeHnoCenter ii pot ghida pe clienti catre cea mai optima solutie, in functie de criteriile mentionate.

Brandul producator

Sustinem activitatile companiei – atelier, fabrica – pe care o administrati si promovam rezultate de calitate prin comercializarea utilajelor si echipamentelor profesionale si semiprofesionale. Pentru asigurarea unui stoc diverse de compresoare profesionale, colaboram doar cu companii de top in producerea echipamentelor fiabile: Metabo, ABAC, Leonardo FIAC, Cosmos, Stager. Alaturi de compresoare, distribuim si gama complete de accesorii pentru utilizarea in parametri optimi si intretinerea conforma a aparaturii de compresie utilizata. Va stam la dispozitie pentru orice intrebare – telefonic si online - serviciile de consultanta fiind parte componenta a serviciului de relatii cu clientii, care are scopul de a facilita procesul de achizitie.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: