Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare cu automatizare

Generatoare curent cu automatizare – Functionare independenta si randament maxim – Solutii moderne TeHnoCenter.ro

Pentru a evita intreruperile de curent de lunga durata si eventualele defectiuni ale electrocasnicelor, TeHnoCenter.ro propune generatoare curent cu pornire automata, aparate care se auto-sesizeaza in momentul in care au loc caderi de tensiune. Acestea preiau sarcina alimentarii cu energie electrica a locuintei si se opresc in mod automat atunci cand revine tensiunea in retea.

Domenii de utilizare generatoare curent cu automatizare

Gama de generatoare curent cu pornire automata se utilizeaza de obicei ca sursa de energie alternativa, in paralel cu reteaua electrica, aparatele fiind mereu pregatite sa porneasca atunci cand este necesar. In general, aceste generatoare sunt utilizat cu succes in locuinte, birouri, fabrici, brutarii, industrie, ferme agricole, benzinarii etc. Cei mai multi cumparatori sunt din sectorul rezidential, dat fiind ca aceste dispozitive asigura confort si siguranta chiar si atunci cand proprietarii lipsesc de acasa o perioada mai lunga.

Confort sporit cu noile modele de generatoare curent cu pornire automata – TeHnoCenter.ro

Pe langa faptul ca aceste generatoare functioneaza in mod independent, unele modele pot fi programate pentru pornire/oprire, ceea ce se dovedeste a fi de mare ajutor intr-o multime de situatii. In cazul in care intreruperile de curent survin mai des decat v-ati astepta, functionarea aparatelor electrocasnice poate fi pusa in pericol. De asemenea, astfel de situatii creeaza disconfort, mai ales daca alimentarea cu energie este intrerupta seara, atunci cand nu mai exista lumina naturala.

 

Ce tipuri de generatoare curent automatizate puteti comanda de la TeHno Center?

Pentru a beneficia de calitate si siguranta in exploatare, TeHnocenter.ro comercializeaza numai generatoare curent cu pornire automata de calitate, de la producatori precum Kipor, AGT sau Stager. In ceea ce priveste tipul de alimentare, puteti opta pentru benzina fara plumb sau motorina, fiecare varianta avand avantajele sale. De asemenea, in functie de necesitati si cat de intensa este utilizarea generatorului, oferta TeHnoCenter consta in doua tipuri de rezervor – mare (19-100 L) si mediu (7-16 L) Design-ul aparatelor difera de la un model la altul, astfel ca puteti alege dintre generatoare cu cadru deschis, carcasa insonorizanta si varianta de generatoare super silent. Toate aparatele sunt antrenate de motoare puternice, cu valori cuprinse intre 8 si 160 cp. Toate aceste detalii tehnice asigura un nivel calitativ superior, fiabilitate si siguranta, oricare dintre produsele disponibile in cadrul magazinului TeHnoCenter.ro fiind o investitie eficienta.

Utilitate si randament crescut la preturi avantajoase – Generatoare curent cu automatizare

Pe langa capacitatea de pornire si oprire automata, aceste generatoare sunt prevazute cu numeroase alte functii inteligente. Pentru o functionare lipsita de incidente neprevazute, majoritatea modelelor de generatoare curent cu pornire automata au functii precum:

  • Protectie la suprasarcina - decuplare automata in caz de supraincarcare
  • Accelerator automat ce regleaza turatia motorului (consum redus de combustibil)
  • Oprire automata a motorului la detectarea lipsei de ulei (senzor de protectie in baia de ulei) etc

Performanta ridicata si functionare sigura – Generatoare curent cu pornire automata de la TeHnoCenter.ro

Categoria de generatoare curent cu pornire automata este special creata pentru cei care isi doresc confort si siguranta in orice conditii, iar TeHnoCenter.ro va sta la dispozitie cu cele mai bune solutii si recomandari.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: